zaterdag 13 april 2013

outfit | casual and comfy

een simpele, maar comfortabele outfit. twee dingen die ik allebei goed kan gebruiken in een outfit, aangezien ik al 4 nachten niet tot amper heb geslapen en zo'n beetje een abonnement heb op het toilet. ik heb ook al nachtrust stimulerende rotzooi geprobeerd, maar dat werkt ook niet kan ik je vertellen. hopelijk slaap ik snel weer stukken beter. vanavond heb ik een feest van mijn opa en oma die 50 jaar getrouwd zijn, heb er zin in.!!

denim blouse h&m | zwarte top h&m | broek h&m | schoenen UGG australia

14 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Leuke outfit! Ik vind uggs alleen vreselijk, haha!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je ziet er anders goed uit voor iemand die al nachten niet heeft geslapen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je ziet er super goed uit :)!!

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Tof toch?! Zou het gezellig vinden als je mee zou doen!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke outfit! Alleen de laarsjes vind ik maar niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh, UGGS zitten zo comfortabel! Daar kan ik echt heel mijn leven op lopen, haha. Leuk outfitje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit! Het spijkerblousje vind ik erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuke outfit! :D Leuke blog heb je ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker outfitje! Ik vind dat lichtblauwe echt mooi. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen