zaterdag 25 mei 2013

beauty | sabon handcréme lavender/rose

deze post had vandaag om 09:00 uur al online moeten gaan, maar er is iets niet helemaal goed gegaan. dus vandaag alsnog deze post, maar dan ietsjes later.
 
iedereen kent de Rituals wel, maar ik vraag me af of iedereen wel de Sabon kent. ikzelf ben helemaal weg van de Sabon. de overheerlijke geuren, de prachtige kleuren en vormen van de zeepjes (die ze zelf snijden van een groot blok!!), superleuke verpakkingen, geweldige scrubs en lekkere handcrémes. als je een keer in de Sabon komt moet je zeker je handen een keertje scrubben bij de wastafel.! genoeg over de Sabon, ik ga jullie kennis laten maken met een van de lekkere handcrémes van de Sabon.

de Sabon heeft heel veel lekkere geuren, maar ik heb gekozen voor de geur lavendel/roos. en ondanks dat ik lavendel vies vindt, ruikt deze handcréme heerlijk.! een tube bevat 50ml en kost €11,95. wat ik persoonlijk erg fijn vindt aan deze handcréme, is dat hij snel in de huid trekt en dus niet vettig blijft. je hebt maar een klein "dotje" handcréme nodig, waardoor de handcréme ook nog eens lang mee gaat. ff lekker inmasseren en je handjes zijn ready to go.
 
de handcréme bevat essentiële oliën, siliconen en vitamine C & E.
en niet geheel onbelangrijk, de producten van Sabon worden niet op dieren getest.
 
» kennen jullie de Sabon al & hebben jullie er wel eens iets gekocht.?

6 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik ken Sabon maar heb er nog nooit iets gekocht. Toch maar eens doen dan... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit iets gekocht bij Sabon omdat ik er helemaal voor naar het buitenland moet, terwijl TBS en Rituals gewoon in de buurt zitten. Jammer, het lijkt me echt wel een fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Amy,

   Allereerst dank voor de prachtige review! Graag willen je wijzen op een overzicht van winkels en shop-in-shops in V&D's waar iedereen zelf al onze producten kan komen proberen. Natuurlijk kan je ook voor het gemak via de webshop bestellen! Levering 24-48 uur op werkdagen.
   https://www.sabon.nl/vestigingen/

   Liefs Sabon

   Verwijderen
 3. Lijkt me echt heel erg fijn! ^^

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die kende ik nog niet! Klinkt heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken het wel, alleen ik vind die verpakking van de handcrème zo vreemd.

  BeantwoordenVerwijderen