zaterdag 4 mei 2013

outfit | spring is on it's way

tegen de tijd dat jullie dit lezen, ben ik druk in de weer met het uitzoeken van een leuke outfit en mezelf mooi op te maken, om vervolgens nog 3 keer terug naar boven te rennen voor een andere outfit. waarom.? omdat ik vanmiddag/vanavond mijn verjaardag vier.! eigenlijk ben ik morgen pas jarig, maar aangezien ik maandag gewoon weer moet werken vier ik het vandaag. ik hoop dat het weer een beetje mee zit, is wel zo gezellig. vorig jaar op mijn verjaardag was het koud en heeft het bijna de hele dag geregend. ik vind het nu ook nog maar raar weer. het is te warm voor een winterjas, maar te koud voor een zomerjas.! daarom vind ik dat mijn uggs ook nog wel kunnen, heel eventjes nog dan.. ;)

vest adidas | broek bleep | schoenen Uggs | zwarte top h&m | earcuff claire's
 

8 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik ben echt verliefd op dat Adidas vest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit voor het vieren van je verjaardag! Ik vind het nog niet te koud voor een zomerjas (haha), ik loop al een paar dagen rond zónder jas :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alvast gefeliciteerd! Je hebt je echt prachtig opgemaakt. Staat je erg mooi die roze kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk!! :)

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit girl!
  Liefs, Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen