zondag 1 december 2013

fashion | zalando

onlangs bestelde ik een jurkje op Zalando. ik was nog op zoek naar een leuke jurk voor kerst, een die er leuk uit ziet maar ook comfortabel zit. bij Zalando was ik aan het juiste adres, want mijn god, wat hebben die een groot aanbod aan jurken (en andere kleding).! na lang zoeken koos ik uiteindelijk een blousejurk van mint&berry voor €34,95.

ik bestelde het jurkje afeglopen dinsdag (26 november) en had het donderdag (28 november) al in huis, supersnel.! helaas kreeg ik niet dé zalando man aan de deur zoals in de reclame, maar de 'normale' postbode van post nl. ik ben erg tevreden over de snelle service van Zalando, gratis verzending & retouren en daarnaast heb je 100 (!!) dagen retourrecht.

als je je nu aanmeld voor de nieuwsbrief van Zalando krijg je €5,- korting op je volgende aankoop, na aanmelding voor de nieuwsbrief ontvang je meteen je unieke kortingscode. meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

ik ben erg blij met mijn nieuwe jurkje en ik ga hem zeker nog vaak dragen.! hij zit erg comfortabel en ziet er ook meteen chique uit, wat wil een vrouw nog meer.?
» hebben jullie al weleens iets besteld bij Zalando.?

18 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Leuk jurkje!
  Ik heb er onlangs twee feestjurkjes en schoenen besteld en ben er super blij mee (:

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, prachtig jurkje! Ik bestel regelmatig bij Zalando, ze hebben een prima service! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Zelf durf ik niet zo goed iets online kopen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wauw wat een super schattig jurkje. Dit is ook wel iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooi jurkje! Hij staat je ook super goed!! :)

  Liefs

  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi jurkje :) heb nog niet bij zalando besteld maar online shoppen is een nieuwe verslaving aan het worden haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super mooi jurkje! Staat je heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie jurk! Ik heb zelfs nog nooit iets besteld bij Zalando hihi

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Staat je echt heel goed! top aankoop! :D
  Ik shop eigenlijk zelden op Zalando.. maar ga dat binnenkort wel doen want moet nog een kortingsbon opmaken :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. kortingsbonnen zijn altijd fijn.! ;) ben benieuwd wat je ervan gaat halen ♥ xx

   Verwijderen
  2. Waarschijnlijk een zwarte leren tas. Maar nog geen flauw idee wat voor model hihi

   Verwijderen