zaterdag 14 december 2013

review | giordani gold bronzing pearls

halverwege november had ik samen met de dansgroep waar ik bij zit ons eerste optreden van het seizoen, inclusief nieuwe pakken, nieuwe make-up, etc.. daar zag ik deze beauty voor het eerst. prachtige bronzing pearls van giordani gold (oriflame). vanaf dat moment was ik vastberaden en móest ik ze ook hebben (want als vrouw zijnde heb ik uiteraard nog niet genoeg poedertjes). nu heb ik hem onlangs ontvangen en hij is zó mooi ♥ tijd voor een review.

bij oriflame bestelde ik giordani gold bronzing pearls - natural radiance, deze bevat 25 gram. ze heten bronzing pearls, maar het is niet echt een bronzer. het is een hele mooie, licht roze blush met een subtiele shimmer. de witte spons die erop zit houdt de microparels netjes in het bakje (zo wordt het spiegeltje ook niet vies), zelf breng ik deze beauty aan met een blushkwast voor een subtiele en natuurlijke look.
 
» voordelen;
» goed gepigmenteerd
» geeft een subtiel resultaat
» doosje ligt fijn in de hand
» met een spiegeltje aan de binnenkant
» bevat een lichte shimmer
» blijft lang zitten
» doosje klikt goed dicht
» verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren (m.u.v. limited editions)
» gaat lang mee, omdat je relatief weinig nodig hebt door de goede pigmentatie
 
» nadelen;
» €30,-
» simpele verpakking
 
» ingrediëntenlijst;
talc, mica, octyldodecyl stearoyl stearate, isostearyl neopentanoate, sorbitol, aqua, phenoxyethanol, tocopheryl acetate, methylparaben, propylparaben, tin oxide, sodium dehydroacetate, bht, ci 77491, ci 77891, ci 77492, ci 77163, ci 15850, ci 77742, ci 77499, ci 45410, ci 15985
 
♥ heb jij ooit al eens wat besteld bij oriflame.?

19 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ziet er mooi uit! Ik zag dat je een vraag had achter gelaten bij mijn HTML tutorial, dus die heb ik beantwoord. Het antwoord kun je in de comments terug vinden, liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zien die balletjes er prachtig uit! En geeft een hele mooie gloed. Jammer dat het best prijzig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke review. Bedankt voor je reactie op mijn blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat geeft dit een prachtig effect, ik moet wel zeggen dat ik eigenlijk liever een poeder gebruik dan parels.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, hij is wel erg mooi! Ik vind de parels altijd een leuk effect hebben binnen de verpakking. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, ziet er echt mooi en subtiel uit <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo wat een ontzettend mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Inderdaad wel subtiel maar wel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, zo mooi! Nu wil ik hem ook, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een prachtig product! Het ziet er heel mooi uit en ook op je gezicht ziet het er prachtig uit! :) Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er prachtig uit! Alleen jammer van de prijs. x

  BeantwoordenVerwijderen