donderdag 9 januari 2014

oriflame tender care protecting balm

een tijdje terug kocht ik, samen met de prachtige bronzing pearls van giordani gold, deze twee potjes van oriflame. het tender care protecting balm potje, beter bekend als 'het wonderpotje'. nummer 1 best verkochte product van oriflame, dat maakt nieuwschierig..

toen ik laatst aan het snuffelen was op de site van oriflame, las ik dat de tender care protecting balm nummer één best verkochtte product is. dat maakte me erg nieuwschierig, ik had er nog nooit van gehoord. ik vroeg aan mama of ze het kende en die riep meteen; 'ooh, het wonderpotje.!'. wat was er nou zo wonderlijk aan.?
 
het is een multifunctionele en verzorgende créme. je kunt hem gebruiken voor verschillende kwaaltjes en problemen. handig, een alles in één créme.! de créme is ideaal bij een droge huid, denk aan bijvoorbeeld je ellenbogen, nagelriemen, koortslip of insectenbeten. ook kun je hem als lippenbalsem gebruiken of voor op een wondje, ideaal.!!
 
het wonderpotje kwam in een schattig klein doosje, bevat 15ml en kost €10,-. wel zijn er regelmatig acties met het wonderpotje, zo is er vaak een 1+1 gratis aanbieding. wat ik wel mis is een klein spateltje, nu moet je met je vinger in het potje. niet erg handig of hygiënisch.! wel makkelijk op te lossen door een eigen spateltje toe te voegen of een lippenseel te gebruiken.

» voordelen;
» handig mini potje
» samenstelling van bijenwas en plantaardige oliën.
» geschikt voor lippen, gezicht, nagelriemen of elk ander plekje dat droog, ruw of pijnlijk is.
» ook verkrijgbaar in blackcurrant, cherry, caramel, vanille, cocos, chocolate.
» oriflame test niet op dieren
» geen sterke/overheersende geur
» gaat lang mee
 
» nadelen;
» €10,- (maar hij gaat wel onwijs lang mee)
» er zit géén spateltje bij, niet echt hygiënisch/praktisch
 
ben jij bekend met 'de wonderpotjes' van oriflame.?

15 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ze lijken een beetje op de eos balms! Ik had eigenlijk wel gehoopt dat de binnenkant ook zo zou zijn, een 'balletje' waar je mee kan smeren, dit is idd niet zo hygiënisch..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken de naam, maar deze potjes kende ik nog niet. De cremetjes zien er wel een beetje vreemd uit, het lijkt een beetje op Purol, hihi! Ik ben benieuwd hoe het gaat bevallen als je ze wat langer gebruikt! De verpakking is echt schattig. Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik gebruik ze al een tijdje en ze zijn echt super fijn ♥ alleen jammer dat er geen spateltje bij zit. xx

   Verwijderen
 3. Jammer dat het zo onhygiënisch is, dan gebruik je het toch minder snel. Ik vind de verpakking wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die potjes zijn zooo fijn! Ik heb de roze (:
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Ik zelf heb nog niks van Oriflame.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het wonderpotje! Heb het al jaren! Wat een fijn spul, en het ruikt zo heerlijk:D
  xx
  Discover my Stylish Confessions♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had nog nooit gehoord van Oriflame, maar klinkt wel goed. En ik vind de packaging supercute!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aah dat roze potje doet me denken aan vroeger, mijn moeder had toen ik klein was ook zo'n potje. Ze noemt het ook een wonderpotje. Fijn om te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het schijnt al een hele tijd te bestaan xx

   Verwijderen
 9. Ik zag heel veel mensen zo'n potje gebruiken maar ik wist maar niet wat het was haha. Fijn/leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen