dinsdag 18 februari 2014

giordani gold - natural peach

vanaf het moment dat ik mijn eerste doosje bronzing pearls van giordani gold in bezit had, was ik opslag verliefd. wat een prachtproduct. omdat ik een waardebon ter waarde van €15,- voor Oriflame had gewonnen, besloot ik nog een doosje vol liefde te bestellen in een andere kleur.bovenstaande foto is ietwat teveel overbelicht en ik had de foundation ook nog niet van mijn lippen af gehaald, waardoor ik eruit zie als een wandelend lijk en mijn wangen er extreem uitknallen. ondanks dat wilde ik graag een full face foto laten zien. laat je alsjeblieft niet afschrikken door deze foto, want de bronzing pearls zijn echt prachtig.!!
 
dit zijn de bronzing pearls van giordani gold in de kleur natural peach, een wat donkerdere variant dan degene die ik al had (zie hier het review van de bronzing pearls - natural radiance). de bronzing pearls worden netjes op hun plek gehouden door een schuimpje, waardoor ze in prima staat blijven en niet het hele bakje door vliegen.! het bakje bevat een spiegeltje in de deksel, erg handig.
 
ik ben zo blij met mijn twee bronzing pearls, dat ik er graag nog een variant bij zou halen, namelijk de giordani gold opulent night pearls. de reden waarom ik dat nog niet gedaan heb.? omdat de bronzing pearls per stuk €30,- kosten, wel is er eens in de zoveel tijd een leuke aanbieding op Oriflame.
 
wil je zelf graag iets bestellen via Oriflame.? dat kan via deze pagina. ik heb het zelf ook via deze pagina besteld, erg vriendelijke/goede/betrouwbare service.
 
» voordelen;
» goed gepigmenteerd
» geeft een subtiel resultaat
» bevat een shimmer
» doosje ligt fijn in de hand
» inclusief spiegeltje aan de binnenkant
» blijft lang zitten
» doosje klikt goed dicht
» verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren (m.u.v. limited editions)
» gaat lang mee, omdat je relatief weinig nodig hebt door de goede pigmentatie
 
» nadelen;
» €30,-
» simpele verpakking
 
» ingrediĆ«ntenlijst;
talc, mica, octyldodecyl stearoyl stearate, isostearyl neopentanoate, sorbitol, aqua, phenoxyethanol, tocopheryl acetate, methylparaben, propylparaben, tin oxide, sodium dehydroacetate, bht, ci 77491, ci 77891, ci 77492, ci 77163, ci 15850, ci 77742, ci 77499, ci 45410, ci 15985

15 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ziet er mooi uit, maar is echt te vel voor mijn lichte huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende die merk nog niet, doen me denken aan de parels van Guerlain! Helaas zouden ze iets te donker zijn voor mijn huidje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel een beetje prijzig maar jeetje wat is het een mooi product, prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zooo mooi!! Maar ik kan ze echt nooit betalen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alleen al om naar te kijken is dit product prachtig. Echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kleur en pigment!! Staat je super goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Amy,
  en wederom mijn complimenten voor je mooie review..
  Ik gebruik de bronzingpearls, Natural Bronze en Dark Bronze...
  Ik gebruik ze voor na mijn foundation mijn gezicht af te poederen,
  ik doe bijna een jaar met een doosje, dus in verhouding valt de prijs mee.
  maar..eerlijk is eerlijk...ik wacht ook meestal tot ze in de aanbieding zijn en dat is vrij regelmatig

  en dank je wel voor je leuke reactie:
  ♥ wil je zelf graag iets bestellen via Oriflame.? dat kan via deze pagina. ik heb het zelf ook via deze pagina besteld, erg vriendelijke/goede/betrouwbare service.

  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw ziet er goed uit en ik vind die parels er altijd al zo leuk uit zien
  liefs, en nog een fijne week meis x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ziet het er leuk uit zeg!
  Mooie kleurtjes ook, ik hou van zulke kleurtjes haha.
  Jammer dat hij alleen zo prijzig is, anders had ik hem zeker gekocht.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. jammer dat deze 30 euro kost want hij ziet er mooi uit leuk zo in de vorm van balletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Alleen al al die verschillende kleuren parels vind ik zo mooi! Ook op de huid ziet er goed uit, maar ben toch bang dat het voor mij misschien iets te fel is en ik zelf beter voor de andere variant zou kunnen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Amy,
  Vanaf 28 februarie zijn e in de aanbieding
  van 30.00 euro voor 19.99
  deze aanbieding geldt voor alle 4 de kleuren....
  reserveren mag..!!
  gebruik hiervoor mijn Bestelformulier: http://fd10.formdesk.com/oriflame/bestelformulier/
  ovv bestelling voor brochure 4

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wow, doet je echt helemaal stralen!

  BeantwoordenVerwijderen