zaterdag 1 maart 2014

la roche-posay mascara

van de website onlinepharmabox mocht ik een drietal producten voor jullie uittesten, vandaag laat ik jullie de mascara van la roche-posay zien. de twee andere reviews volgen nog.

onlinepharmabox is een Belgische online apotheek waar je terecht kunt voor cosmetica en verzorgingsproducten van merken zoals Darphin, La Roche-Posay, Vichy, Filorga, Nuxe, etc.

respectissime mascara extension is een mascara met verlengend en krullend effect. de formule is gebaseerd op wimperomhullende natuurlijke acaciagom voor langere, gekrulde en gladde wimpers over de hele lengte.

de producten zaten erg zorgvuldig ingepakt. in de doos was eerst de handdoek gelegd met daartussen de producten en daarin schuim.

zelf heb ik vrij snel en vaak last van traanogen, erg vervelend, want hierdoor loopt de mascara uit en krijg ik een pijnlijke plek van het continu droog wrijven. La roche-posay heeft een speciale cosmetica lijn opgezet, genaamd; respectissime. toen ik het borsteltje in eerste instantie zag dacht ik dat ik het niks zou vinden, maar ik ben blij verrast, want wat een fijne mascara.!

ik ben erg tevreden over deze mascara, hij laat mijn wimpers niet aan elkaar plakken en mijn traanogen zijn zo goed als weg. de mascara kost normaal €20,55 maar is nu in de aanbieding voor €16,44. ik vind de mascara zeker zijn prijs waard, aangezien hij mijn ogen aanzienlijk minder laat tranen/irriteert. je kunt de mascara hier vinden.

» voordelen;
» zonder parfum
» zonder parabenen
» hypoallergeen
» geschikt voor mensen met gevoelige ogen
» geschikt voor contactlensdragers
» nikkelgecontroleerd
» fijn borsteltje
» géén aan elkaar plakkende wimpers

» zorgvuldig ingepakt
» bij elke bestelling worden een aantal gratis staaltjes toegevoegd
» voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
» bij de eerste aankoop ontvang je gratis een kwaliteitshanddoek

» nadelen;
» €20,55 voor 8,5ml

» ingrediëntenlijst;
aqua, paraffin, carnauba wax, cera alba, steareth20, acacia senegal gum, butylene glycol, alcohol denatur, glycerin, steareth2 cetylalcohol, potassium cetylphosphate, hydroxyethylcellulose, sodiumdehydroacetate, sodiumchloride, sodiumbicarbonate, sodiumhyaluronate, phenethylalcohol, PEG/PPG17/18 dimethicone, poloxamer 188, polyquaternium10, silica, pentyleneglycol, propyleneglycol, 2oleamido 1,3 octadecanediol, caprylylglycol,disodiumEDTA, potassiumphosphate, potassiumchloride, ironoxides

deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. lees mijn disclaimer.

11 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Mooi! alleen erg duur. Je nagels vielen me ook op leuk gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke nagels.
  Ik heb je genomineerd voor de liebster award!
  Hier een link ernaar: http://paintandpolish1.blogspot.nl/2014/03/liebster-award.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt behoorlijk goed, de huidverzorgingsproducten van La Roche-Posay zijn altijd ook erg prettig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij separeert mooi! Ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh i've been looking for a mascara with good quality!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Met zoveel voordelen lijkt deze mascara me die 20 euro zeker waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. goed artikel! goede voordelen heeft deze mascara,
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen