donderdag 6 maart 2014

la roche-posay penseelcorrector

van de website onlinepharmabox mocht ik een drietal producten voor jullie uittesten. laatst konden jullie al een review zien van een product van onlinepharmabox, namelijk de la roche-posay mascara.

onlinepharmabox is een Belgische online apotheek waar je terecht kunt voor cosmetica en verzorgingsproducten van verschillende merken. bij je eerste bestelling krijg je gratis een kwaliteitshanddoek en bij elke bestelling gratis staaltjes. voor 15:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis en de producten worden zeer zorgvuldig ingepakt.

ik was erg benieuwd naar deze penseelcorrector. zelf gebruik ik voor het wegwerken van rode oneffenheden een correctiestick van de da of het allround concealer palette van catrice, beide zijn niet vloeibaar.

dit corrigerende penseel van la roche-posay neutraliseert lokale kleurfoutjes, speciaal voor de gevoelige tot intolerante huid. het groene penseel corrigeert roodheid zoals littekens en couperose, zelf gebruik ik hem voor het wegwerken van puistjes en kleine oneffenheden.

fullsize 2,2 gram - €11,71

» voordelen;
» makkelijk/snel in gebruik
» werkt roodheid goed weg
» speciaal voor de gevoelige/intolerante huid
» penseel ligt fijn in de hand
» gaat relatief lang mee
» zonder parfum

» nadelen;
» onhygiënisch (mits je het eerst op je vinger aanbrengt)
» €11,71 voor 2,2 gram (gaat relatief lang mee & speciaal voor gevoelige huid)

» ingrediëntenlijst;
aqua, cyclopentasiloxane, dimethicone, glycerin, polyglyceryl 4 isostearate, pentylene glycol, cetyl ppeg/ppg 10/1 dimethicone, hexyl laurate, magnesium sulfate, disteardimonium hectorite, acetylated glycol stearate, ethylhexylglycerin, tristearin, cellulose gum, acrylates copolymer, disodium stearoyl glutamate, aluminum hydroxide, ci 77891/titanium dioxide, ci 77499, ci77492/iron oxides.


deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. lees mijn disclaimer.

5 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een ontzettend mooi product en een fijne tip voor "miepjes" zoals ik die last hebben van een beetje couperose...ben er heel blij mee! ( met de tip natuurlijk, niet met de couperose)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een handig product zeg. Voor mij zou dat heel fijn zijn, zodat ik mijn rode plekjes kan wegwerken als ik ze weer eens heb.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wist niet dat La roche posay dit had ik heb al enkele dingen van het merk maar dit nog niet klinkt heel erg interessant :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat La Roche-Posay ook make-up heeft, wist ik niet! Of is het alleen in België te verkrijgen? Ik vind het sowieso een heel prettig merk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. volgens mij is het ook gewoon in nederland verkrijgbaar xx

   Verwijderen