zondag 6 april 2014

5x eyeslipsface producten

onlangs ontving ik 5 producten van het make-up merk e.l.f. (eyes lips face) om te testen. ik mocht zelf 5 producten van de website uitkiezen en ik heb geprobeerd om het zo divers mogelijk te houden.

ik ben gegaan voor een concealer palette, een jumbo lip gloss stick, blemish powder kit, een concealer stick en een shimmer oogpotlood. dit zijn dan meteen ook de eerste producten die ik in mijn bezit heb van e.l.f.

voor degenen die e.l.f. nog niet kennen; e.l.f. is een merk dat kwaliteitsmake-up verkoopt voor een leuke prijs. om het zo betaalbaar mogelijk te houden wordt er weinig aandacht besteed aan de verpakking en veel aandacht aan het make-up product zelf.
deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. lees mijn disclaimer.

het corrective concealer palette - erase & conceal trok meteen mijn aandacht. ik had nog nooit (het zal wel aan mij liggen) concealer gezien in de kleuren geel en blauw, dit maakte mij dan ook erg nieuwschierig.

na wat 'research' (lees: google) kwam ik erachter dat de gele concealer handig is voor het wegwerken van wallen en blauwe plekken. de blauwe concealer is vooral gericht op mensen die met zelfbruiner aan de slag zijn gegaan, door de blauwe concealer ziet het gezicht er minder oranje uit.

het palette bevat aan de binnenkant een handig spiegeltje en er zit een kwastje bij. de kleuren zijn alle 4 goed gepigmenteerd.

dit palette kost €4,00 en kun je hier terug vinden.
ik heb vrij recent mijn eerste 'chubby stick' gereviewed en die beviel erg goed, daarom was ik ook erg benieuwd naar deze beauty van e.l.f. de jumbo lip gloss stick is in 8 verschillende kleuren verkrijgbaar (coco loco, tiki torches, pink umbrellas, in the nude, movie star, flirty & girly, summer nights en sangria starters). zelf heb ik tiki torches, een subtiele kleur met glitters.

hij is helaas niet extreem gepigmenteerd, je zult wat vaker dan één keer over je lippen heen moeten gaan voor je echt veel kleur hebt. persoonlijk vind ik hem wel erg mooi, ik houd wel van een subtiel getinte lipbalm met een glittertje. ook laat 'ie een mooie glans achter op mijn lippen. hij houdt zo'n 2 á 3 uur mits je niets eet/drinkt, anders moet je hem wel even bijwerken.

de jumbo lip gloss stick kost €2,50 en kun je hier vinden.
e.l.f. shimmer eyeliner pencil - twinkle teal is een mooie turquoise kleur met glitters. het oogpotlood is erg goed gepigmenteerd, heeft een fijne textuur waardoor hij makkelijk is aan te brengen en in de dop zit een slijpertje.

het oogpotlood is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren; iconic ivory, precious pink, gunmetal, boldly bronzed, grassy green, twinkle teal, plum passion en black bandit.

het potlood kost €1,00 en kun je hier vinden.
de zit zapping concealer is een 2-in-1 concealer stick. ten eerste om je oneffenheden te camoufleren en ten tweede bevat de concealer de ingrediënten salicylzuur, kamfer en tea tree olie om je oneffenheden te verminderen en te voorkomen.

deze concealer is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren; flair, light, medium en corrective green.

ik heb de concealer in de kleur light, helaas is deze te donker voor mijn huid zoals je kunt zien. maar eerlijk is eerlijk, de concealer dekt erg goed.! het 'sponsje' om het mee aan te brengen is ook erg handig.

de 2-in-1 concealer kost €2,50 en is hier terug te vinden.
en als laatste de blemish kit, een concealer op 100% minerale basis (bevat tea tree). verzacht de huid en helpt probleemzones te verdoezelen.

de mineral blemish powder komt met een kwastje, het kwastje zelf vind ik niet erg fijn om mee te werken. de poeder breng ik liever met mijn vinger, deppend aan op oneffenheden. persoonlijk vind ik hem niet dekkend genoeg om mijn oneffenheden weg te werken, wel maakt 'ie mijn huid erg zacht.

de blemish powder is verkrijgbaar in maar één kleur; sheer.

de blemish kit kost €8,00 en is hier terug te vinden.

♥ heb jij ervaring met make-up van e.l.f.?

deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. lees mijn disclaimer.

16 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Heb een aantal ELF producten, zijn fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral de mineral blemish powder lijkt me heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten, ben best benieuwd naar de cocnealer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuk dat je wat producten mocht uittesten! die lip pen ziet er goed en mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie producten! Dat concealer palette lijkt me erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke producten heb je gekozen. Het eyeliner pencil vind ik erg mooi en de concealer pen lijkt mij ook wel wat. Alleen heb ik zelf ook een erg lichte huid dus vraag me af of hij voor mij ook niet te donker zal zijn:(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind Elf echt een heel fijn merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke producten! Jammer dat de concealer te donker is, voor een lichte kleur te zijn is deze superdonker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de producten van Elf heel fijn! Vooral de kwasten! De lipbalm stick lijkt me erg fijn, de kleur is erg mooi in ieder geval! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het erg mooie producten, alleen zou ik bv de concealer palette niet snel kopen omdat ik niet aan de slag ga met zelfbruiner, ( ooit heb ik dit eens geprobeerd en inderdaad .....ik leek net een soort zwaar gevlekte wortel en dit was heel goed voor de buikspieren van mijn man, die heeft zich rot gelachen en bleef er haast in ) Dus dat was een keer nooit meer en ondertussen heb ik mij al jaren berust in mijn heel erg licht getinte lot....
  Het oogpotlood vind ik fantastisch van kleur en zou ik wel graag willen aanschaffen, net als de Natural Minaral Make up....daar voel ik ook wel iets voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat je een paar producten mocht testen. Het concealer palette lijkt mij erg handig.
  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award, op mijn blog kan je er meer informatie over vinden :)
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijne producten, ik ben ook erg enthousiast over e.l.f. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat oogpotlodd heeft een erg mooi pigment!

  BeantwoordenVerwijderen