dinsdag 29 april 2014

catrice pinker-bell

ik heb een zwak voor lipsticks en dan het liefst in de kleur roze, felroze. hoe feller hoe beter.! toen ik in mijn ooghoek deze felroze beauty zag, kon ik ook niets anders dan hem meenemen naar huis.

deze felroze beauty van catrice heet #140 pinker-bell en heeft een blauwe ondertoon. de lipstick is lekker fel van kleur, goed gepigmenteerd en heeft een prachtige glans. de lipstick bevat een blauwe gloed, wat ik persoonlijk erg mooi vind. de verpakking is niet erg bijzonder, in de lipstick zelf staat het merk 'catrice' geschreven. de vorm van de lipstick heeft een spits puntje en dat vind ik erg fijn werken, op deze manier kun je subtiel langs de randjes en een mooie cupidoboog creëeren.!
 
» voordelen;
» €3,99 per stuk
» goede pigmentatie
» smeert fijn uit
» blijft zo'n 4 uur zitten
» zachte, crémige textuur
» verzorgd mijn lippen
» prachtige glans
» vorm lipstick fijn
» dop klikt goed vast
 
» nadelen;
» simpele verpakking
 
» ingrediënten;
pentaerythrityl tetraisostearate, octyldodecanol, diisostearyl malate, polybutene, polyethylene, pvp/hexadecene copolymer (vp/hexadecene copolymer), candelilla (euphorbia cerifera) wax, methoxy peg-17/methoxy peg-11/hdi crosspolymer, cera microcristallina (microcrystalline wax), ozokerite, lauroyl lysine, camelina sativa seed oil, olus oil (vegetable oil), tocopheryl acetate, disteardimonium hectorite, dicalcium phosphate dihydrate, propylene carbonate, citric acid, silica, mica, tin oxide, aroma (flavor).
 
♥ welke lipstick mag volgens jou niet ontbreken in mijn stash.?

23 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik heb deze ook <3 Echt een prachtige kleur he. Het staat je zooooo mooi!

  Liefs,

  Svenja
  www.lovinglifeiseasy.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Apart kleurtje! Niet iets wat je heel vaak ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel te fel voor mij! Maar vind m je goed staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha zo te zien heeft hij dus eigenlijk geen nadelen. Ik vind lipsticks van Catrice ook erg fijn! Heb er ook een aantal van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave kleur! Ik wist niet dat Catrice zulke mooie lipsticks had. En voor vier euro is het altijd te moeite waard om te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaahhh deze is zo gaaf! Die wil ik ook hebben haha. De kleur staat je ook echt goed meis. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een prachtige kleur! Echt een eye-catcher. Hij staat je ook enorm goed. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij staat je heel mooi! Als het enige nadeel de simpele verpakking is, lijkt dit me een perfecte lipstick ;-)!

  ♥ Saskia
  formerparades.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is dit een prachtig kleurtje. Hij staat je heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. echt super mooi!
  Ik kan geen nadeel aan deze lipstick bedenken. De verpakking is inderdaad wel wat simpel maar de kleur is zoo pretty! Mooie foto's trouwens :)

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De kleur staat je echt helemaal super....een heel mooie kleur...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie kleur! Ik hou van de lippenstiftjes van Cartrice, blijven goed zitten en zijn lekker goedkoop:)!

  x
  www.yessieb.com

  BeantwoordenVerwijderen