donderdag 24 april 2014

ultimate lash multimizer

de ultimate lash multimizer van catrice, een van de velen mascara's die volume & lengte beloven, maar wat doen ze nu daadwerkelijk.? normaal ben ik geen fan van rubberen borsteltjes, maar deze mascara's kregen het voordeel van de twijfel. de enige mascara met rubberen borsteltje die mij tot nu toe heeft kunnen overtuigen is de clump defy mascara van max factor. eens kijken hoe deze mascara's van catrice het er vanaf brengen.

ik kocht twee varianten van de ultimate lash multimizer, black en ultra black. ik weet niet zo goed wat ik van ultra black moet denken, want bij mij is zwart gewoon zwart. de verpakking is niet heel bijzonder, een matzwarte huls waarvan de een met gouden en de ander met roze letters.
 
beiden hebben een rubberen borsteltje, die volgens mij gelijk zijn aan elkaar. met het eruit halen van het borsteltje komt er erg veel mascara mee, waardoor je een grotere kans hebt op klontjes en aan elkaar plakkende wimpers. zelf strijk ik dit dus wat af langs de rand van de huls. het borsteltje is vrij groot wat niet heel erg handig is voor kleine wimpers of de onderste wimperrand.
 
catrice belooft klontvrije borsteltjes, als ik ergens een hekel aan heb zijn het klontjes in mijn mascara, maar de ultimate lash multimizer zorgt er echt voor dat je géén klontjes krijgt. wel vind ik dat hij hier en daar de wimpers iets teveel aan elkaar laat plakken.
 
echt volume geven beide mascara's niet, wel vind ik dat de ultra black mijn wimpers langer doet laten lijken. en de rubberen borsteltjes.? deze kunnen er wat mij betreft mee door, ook al zijn ze voor de onderste wimperrand ietwat onhandig.
 
deze mascara's kocht ik afgelopen week in de aanbieding bij de kruidvat, namelijk 1+1 gratis. voor twee stuks betaalde ik dus €4,59 een prima budget product.
 
» voordelen;
» €4,59
» géén klontjes
» geeft de wimpers meer lengte
» verkrijgbaar in 2 verschillende soorten (black & ultra black)
» fijn rubberen borsteltje
» separeert de wimpers goed
 
» nadelen;
» groot borsteltje, ietwat onhandig voor kleine wimpers
» borsteltje pakt vrij veel mascara op
 
» ingrediëntenlijst ultimate lash multimizer - ultra black;
ua (water, glyceryl stearate, carnauba (copernicia cerifera) wax, cera microcristallina (microcrystalline wax), ricinus communis (castor) seed oil, polyvinyl alcohol, propylene glycol, stearic acid, palmitic acid, aminomethyl propanol, caprylyl glycol, sodium dehydroacetate, lecithin, tocopherol, ascorbyl palmitate, citric acid, phenoxyethanol, ci 77499 (iron oxides).
 
» ingrediëntenlijst ultimate lash multimizer - black;
aqua (water), paraffin, synthetic beeswax, glyceryl stearate, stearic acid, butylene glycol, acacia senegal gum, palmitic acid, oryza sativa (rice) bran wax, polybutene, ve/eicosene copolymer, aminomethyl propanol, hydroxyethylcellulose, tropolone, phenoxyethanol, ci 77499 (iron oxides).

11 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Had er beter van verwacht eigenlijk;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze niet geweldig, maar voor de prijs zijn ze prima te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou deze ook nog wel willen proberen, gewoon om te kijken of hij werkt. Fijn review trouwens :D
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind vooral ultra black een heel mooi effect geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij doet me wat denken qua uiterlijk aan mijn favo mascara, Fals Lash van Max Factor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tjonge wat heb je toch een verschil in prijs en kwaliteit bij een mascara....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het is inderdaad oneindig, maar dat is bijna met alles ;)

   Verwijderen
 7. Ik heb toevallig vanmiddag twee Ultra Black mascara's gehaald! Ik ben er enthousiast over. Ik gebruik eigenlijk altijd een wimperkruller (ik heb hele zielige wimpertjes, haha) en hij werkt heel goed als ik mijn wimpers heb gekruld. Geen klontjes en de onderste rand lukt me eigenlijk ook wel goed. Ben lang niet zo blij geweest met een (in dit geval, 2=1) goedkope mascara.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb de paarse en ik vind hem echt wel fijn! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben eigenlijk wel fan van rubberen borsteltjes dus ben wel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk gedaan, mooie blog ook.
  www.isasfash.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen