donderdag 22 mei 2014

mac kajal

♥ afgelopen week werd ik eindelijk trotse mama van mijn allereerste mac producten en wat zijn ze pretty.! ik kocht twee lipsticks uit de lady gaga collectie (toen lady gaga een jaar ambassadeur was van mac) en deze kajal eyeliner. ik was namelijk erg benieuwd hoe goed deze zou blijven zitten met name op mijn onderste waterlijn en hoe goed de pigmentatie dan zou zijn. vandaag show ik de resultaten van deze beauty voor jullie..

wat me als eerste opviel was de aparte vorm van de kajal eyeliner, desondanks ligt 'ie fijn in de hand en is er prima mee te werken. ik vraag me echter wel af hoe het verder moet als je steeds meer product opmaakt en dus dichter bij het 'dikke gedeelte' komt, maar das is een probleem voor later ;)

de kajal eyeliner zit in een matzwarte huls, op de dop staat mac kajal en hij heeft ongeveer het formaat van een lipstick, waardoor hij erg makkelijk is in omgang (ook easy om bij te hebben in je 'ehbo' make-up tasje).

de kajal eyeliner is fijn in gebruik, het product geeft goed kleur af waardoor je vrijwel geen kracht hoeft te zetten. de kajal eyeliner is goed gepigmenteerd en heeft een mooie intense zwarte kleur. 

op je onderste waterlijn heeft de kajal het bij mij een paar uur uit gehouden, als je hem gewoon als eyeliner gebruikt op je bovenste ooglid blijft 'ie met gemak de hele dag zitten, zolang je er maar niet aan zit.

ik heb deze beauty voor €8,- gescoord, dankzij een faillissementsverkoop, ik weet dus niet wat ze normaal kosten en of ze überhaupt nog verkocht worden.

» voordelen;
» €8,-
» goed gepigmenteerd
» blijft goed zitten
» intense kleur zwart
» makkelijk aanbrengen
» ligt fijn in de hand
» handig meeneem formaat
» fijne textuur

» nadelen;
» is 'ie nog bruikbaar als je dichter bij het 'dikke gedeelte' komt.?

23 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Die eyeliner ziet er goed uit! Ik had eigenlijk nog nooit een eyeliner in 'lipstickvorm' gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel erg goed uit, ik kende dit product van MAC nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er echt goed uit,
  dat zwart is zoooo intens van kleur op je waterlijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit, mooie intense kleur! 8 euro is dan een koopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje, die ziet er goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave eyeliner! Wel een hele aparte vorm...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een goede pigmentatie zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh de pigmentatie ziet er goed uit zeg! Heel erg mooi. Deze zou ik zelf ook wel willen hebben. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze kende ik nog niet! Hij ziet er wel heel goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, 8 euro voor een Mac product.. Heb je goed gescoord! Ik vraag me ook af wat je idd zegt hoe vaker je hem gebruikt dat hij steeds dikker word. Fijne review.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super mooi product! €8,- is echt helemaal niks voor een product van MAC. Die wil ik ook!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh, dit lijkt me een geweldig product! :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtig product, en dat voor zo'n fijn prijsje, dat willen wij allemaal wel haha! Ik vraag mij inderdaad ook af hoe het moet als je hem vaker gebruikt, moet ik het zien als een punt die je moet slijpen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik durf het je niet met zekerheid te zeggen. hij is namelijk erg 'romig' van textuur om te slijpen, ik denk niet dat hij er beter van wordt ;)

   Verwijderen
 14. Wauw, dat ziet er goed uit! En ik had dezelfde gedachte... wat als je bij het dikkere stuk komt? Kun je 'm dan wel slijpen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik denk niet dat je hem kunt slijpen, aangezien hij vrij 'romig' van textuur is.

   Verwijderen
 15. Ziet er echt wel heel goed uit! Wist niet dat het bestond, ziet er echt uit zoals de versie in de Marokkaanse winkeltjes. Moet het dringend uitproberen!
  xo

  BeantwoordenVerwijderen