zaterdag 31 mei 2014

paarse ooglook

 mijn zusje heeft afgelopen woensdag avond haar eindgala gehad. natuurlijk moesten er van tevoren wat dingen geoefend worden, zoals onder andere de make-up. mijn zusje had een paars met witte jurk, daarbij wilde ze graag een paarse, maar subtiele ooglook. een aantal dagen van tevoren had ze wat afbeeldingen opgezocht en hebben we het een en ander geprobeerd. deze foto's zijn van tijdens het oefenen van de ooglook, de foto's van het gala zelf zal ik binnenkort ook laten zien. 

ik heb de donkerpaarse oogschaduw gebruikt uit het playboy up in smoke night time eye colour palette, daarnaast heb ik nog een mono oogschaduw gebruikt van essence (niet op de foto's, die ben ik vergeten zie ik nu) #03 starlight, een zilvere kleur. 

ik heb gebruik gemaakt van een wimperkruller, mua mega volume mascara, mac kajal eyeliner, ps love felt eyeliner pen, catrice made to stay (zilverkleurige), een sponsapplicator van de hema en een blending brush van jemma kidd.

 wat vind jij van deze ooglook.?

9 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Mooi! Dit zou ik ook durven dragen!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel mooi uit. En bij de paarse jurk van je zusje zal het ook heel mooi staan. Kiest je zusje uiteindelijk ook voor deze ooglook?
  X Daniëlle
  vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, ze heeft deze ooglook ook tijdens het gala gehad. we hadden van tevoren een aantal varianten geprobeerd en deze vond ze het mooiste. xx

   Verwijderen
 3. wow prachtig!!!!

  ~Xx~ Julia
  Creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De ooglook vind ik heel erg mooi, maar ik ben een paars liefhebster, dus dat is niet zo moeilijk dan....op zulke avonden mag oog make up bets een beetje opvallen, en dat is wel gelukt met deze ooglook!

  BeantwoordenVerwijderen