dinsdag 10 juni 2014

the colossal go extreme! volum' express mascara

 een tijdje geleden won ik op de blog van chloë het 'get ready for brazil' pakketje, deze bevatte de mix & match poncho van danie bles en the colossal go extreme! volum' express mascara van maybelline new york. vandaag review ik de go extreme! mascara voor jullie, want geeft 'ie echt extreem volume zoals deze mascara belooft.?

door de golvende steel zou er meer mascara op je borsteltje terecht komen, zelf heb ik niet het idee dat er meer mascara op zit dan op een normaal borsteltje. het borsteltje zelf vind ik ietwat onhandig, doordat hij ovaal van vorm is, vind ik hem onhandig in gebruik. het borsteltje is ook vrij groot, dus als je erg kleine wimpers hebt of voor je onderste wimpers kan het wat lastig zijn. 

de mascara maakt mijn wimpers langer en geeft ze meer volume, niet extreem, maar ik vind hem prima zoals hij mijn wimpers er nu uit laat zien. persoonlijk houd ik niet van die extreem dikke, aan elkaar plakkende wimpers. de mascara had van mij de wimpers nog iets meer mogen separeren.

de mascara bevat collageen en pro-keratine die je wimpers meer volume geven en versterken.  de verpakking valt lekker op geel met roze.

hij blijft de hele dag perfect zitten, klontert & vlekt niet en je wimpers voelen (ondanks dat er mascara op zit) erg natuurlijk aan. 

hij bevat 9,5 ml en kost €15,49, daarnaast kun je nu ook bij de kruidvat een 'get ready for brazil' pakketje kopen waar deze mascara in zit en een mix & match poncho van danie bles, dit pakketje kost €19,99.

» voordelen;
» geeft de wimpers lengte en volume
» vlekt en klontert niet
» wimpers voelen natuurlijk aan
» makkelijk te verwijderen met make-up remover
» vrolijk gekleurde verpakking

» nadelen;
» erg groot borsteltje
» onhandig borsteltje door vorm; ovaal
» mascara had mijn wimpers nog iets meer mogen separeren
» €15,49 (daartegenover staat wel een fijne mascara)

23 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Klinkt goed ! Ik vind dat de mascara er mooi natuurlijk uit ziet op je wimpers !! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de masacara zou ik alleen nemen puur vanwege het pakketje met die doek/sjaal/jurk wat het ook mag zijnj ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze heb ik toevallig ook laatst gekocht, echt een hele fijne mascara! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou niet zo van zulke borsteltjes om heel eerlijk te zijn! En dat ie niet vlekt is ook zeker een pluspunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind borsteltjes juist het meest belangrijke van een mascara. De meeste mascara's doen namelijk hetzelfde, maar het ligt aan het borsteltje hoe je het op je wimpers aanbrengt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne review, lijkt me wel een fijne mascara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De vorm van 't borsteltje is inderdaad wat te rond, dat vind ik ook. Maar verder vind ik 'm wel erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit op je wimpers! Jammer dat Maybelline mascara's niet lijken te willen werken met mijn wimpers haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het lijkt me een lastige mascara om mee te werken, maar het effect vind ik wel mooi. Je krijgt er een mooie open blik door.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb die mascara ook gehad, alleen het had bij mij
  niet het gewenste resultaat! Wel leuk trouwens die poncho :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat je dit pakketje hebt gewonnen! Ik ben dol op de mascara's van Maybelline, maar deze heb ik nog niet getest. Opzich heb ik ook wel makkelijke wimpers, dusja.. Fijne review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dat je dit hebt gewonnen! Ik vind deze mascara erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze mascara geeft een erg mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lijkt me een goed product :)
  Nog nooit een mascara van Maybelline gekocht eigenlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, deze mascara ziet er best goed uit vind ik! Mooi volume en geen plakkende wimpers: super! Inderdaad best wel aan de prijzige kant, maar ja, dat is ook maar hoe je het bekijkt. Het borsteltje is wel immens, ik weet niet hoe dat bij mij zou bevallen. Ik heb geen mascara's met zulke borsteltjes ^^ .

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je wimpers zien er echt mooi uit!

  Xx julia :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zooo je wimpers zien er echt mooi uit door deze mascara. Ik ga hem ook kopen haha. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik denk niet dat ik deze zou kopen. In the end houd ik bij mascara's nog het meest van gewone borsteltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het ziet er heel erg goed uit, zeker op je wimpers, heel natuurlijk...maar zoals je al zei, heb ik niet echt het idee dat de vorm van het golvende steeltje een toegevoegde waarde heeft...

  BeantwoordenVerwijderen