zondag 27 juli 2014

panier des sens handcréme

 als tandartsassistente komen mijn handen vaak in aanraking met water (handen wassen) en met alcohol (voor het desinfecteren). dit doet mijn handen natuurlijk niet veel goed en daarom is een fijne handcréme meer dan welkom.! vandaag test ik voor jullie de handcréme van Panier des Sens uit de webshop van O-lijf-care.
deze handcréme bevat biologische olijfolie, ook zit er zoete amandelolie en sheaboter in, deze twee zijn erg voedend en zorgen voor zachte en verzorgd uitziende handen. sheaboter reguleert de vochtbalans in je huid, verbeterd de bloedcirculatie en bevordert de elasticiteit van je huid. 

de hancréme laat een subtiele, lichte geur achter van groene olijf, lotus en sandelhout. de créme zit in een tube met schroefdop, de verpakking vind ik vrij rustiek, iets waar ik persoonlijk van houd. de dop vind ik erg hygiënisch en er valt prima te doseren met deze tube. daarnaast heb je vrij weinig van dit product nodig, waardoor het lang mee gaat.

de tube is niet overdreven groot (75ml), waardoor deze makkelijk mee te nemen is in je handtas, maar hij is ook fijn voor mee op vakantie of voor op je nachtkastje bijvoorbeeld.

de handcréme kost €9,95, persoonlijk vind ik dit een redelijke prijs. als ik kijk naar de werking van het product en hoe lang het product mee gaat, omdat je er relatief weinig van nodig hebt, vind ik het een prima prijs.

in het begin moest ik wel even wennen aan de geur, het is een vrij neutrale geur. meestal hebben handcrémes een vrij zoete geur, maar aan deze handcréme is zo min mogelijk 'onnodige troep' toegevoegd. het voordeel van de neutrale geur is dat mannen hem ook prima kunnen gebruiken, want je hoeft niet bang te zijn dat je handen ruiken naar mierzoete bloemetjes.

» voordelen;
» €9,95
» geen parabenen
» dierproefvrij
» rustieke verpakking
» geen siliconen
» geen aluminium
» geen grondstoffen van dierlijke oorsprong
» maakt de handen zacht
» verzorgt mijn handen
» neutrale geur
» trekt goed in de huid
» geen vette handen na het gebruik (tenzij je teveel pakt)

» nadelen;
» neutrale geur (als je van zoete geuren houdt, moet je deze skippen)

8 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een mooie verpakking! Al zou ik zelf wel gaan voor iets met een zoetere geur! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dit klinkt wel heel erg lekker, ik houd niet zo van al die bloemtjes geurtjes, dus dit klinkt erg fijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn een hoop voordelen, hij klinkt heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De verpakking is ook prachtig zeg! Lijkt me fijne creme, en van mij hoeft een creme niet altijd zoet oid te ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave verpakking!

  (kan je alsjeblieft STEMMEN op mijn blog voor de freshfaces MODELCONTEST? thnx :D)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dat lijkt me wel een fijne crème :)

  BeantwoordenVerwijderen