woensdag 2 juli 2014

pupa vamp! mascara

♥ jullie zagen hem hier al even gauw voorbij komen, de pupa vamp! mascara. toen ik langs het kraampje met pupa milano make-up liep, ging er een soort van knopje om en verloor ik mijn zelfbeheersing. na het vragen wat die kostte wist ik het helemaal zeker, deze beauty is van mij.!


ik heb heel even staan twijfelen of ik hem wel mee zou nemen door de vorm van het borsteltje, maar een pupa vamp! mascara voor €10,- (normaal €16,95) kon ik natuurlijk niet laten liggen, dus de twijfels waren zo verdwenen.

de mascara heeft een fijn borsteltje die de wimpers goed separeert en geeft meer volume en lengte aan mijn wimpers. daarnaast krullen mijn wimpers ook meer naar boven, wat zorgt voor een openere/wakkere blik.

pupa vamp! vlekt niet en blijft lang zitten. het is een intens zwarte kleur en dat met maar één keer over mijn wimpers heen te zijn gegaan.

» voordelen;
» €10,00 (normaal €16,95)
» separeert de wimpers goed
» meer volume
» geeft lengte
» krult mijn wimpers
» vlekt niet
» blijft lang zitten
» de wimpers voelen soepel/zacht aan
» intens zwarte kleur
» bevat bijenwas
» verkrijgbaar in verschillende kleuren
» fijn borsteltje
» leuke verpakking

» nadelen;
» €16,95

11 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat zou ik eigenlijk nog moeten zeggen op zo een waanzinnig mooie mascara?...daar valt weinig aan toe te voegen. Zo op je wimpers te zien, is de naam Vamp echt heel erg toepasselijk...het ziet er mooi uit...
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Mooie mascara. Je wimpers worden er heel mooi van :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, klinkt onwijs goed! Hij ziet er prachtig uit en de korting is ook niet mis :) . Ik vind de verpakking ook echt mooi!

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hier al vaak positieve reviews over gelezen, hij lijkt me zo fijn. Zeker met een aanbieding is het een goede koop!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem ook echt prachtig! Mijn favoriete mascara
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen