donderdag 14 augustus 2014

crazy cupcake masker

♥ een tijdje geleden stelde ik een speciaal testteam samen (lees; mijn zusje en nichtje) voor het testen van het crazy cupcake masker van dr van der hoog, een moisturizing boost voor je gezicht. vandaag de resultaten van deze 'test' online :)

mijn testteam heeft het crazy cupcake masker aan een grondige test onderworpen en kwamen tot de volgende conclusie; er zat ruim voldoende product in één zakje, het maskertje rook lekker zoet naar cupcakes en is wit van kleur. het masker zelf was eigenlijk iets te dun, maar dit kan komen doordat het toen erg warm was. het masker moest er met wat enige moeite afgeboend worden, maar zorgde wel voor babyzachte huidjes afterwards.! mijn zusje vond het masker een wat branderig gevoel geven, mijn nichtje daarentegen had nergens last van. als je een gevoelige huid hebt kan je huid anders reageren op het masker.

het masker bevat onder andere maïskiemolie en amandelolie tegen een droge huid en maken je huid zacht. kersextract en vanille-extract voor extra hydratatie en bescherming. 

je kunt het masker door middel van een handige stippellijn doormidden scheuren, zo heb je een masker voor jezelf en een voor je vriendin. als je niet van delen houdt kun je de andere helft ook gewoon bewaren voor een volgende keer ;) (2x 8ml)

naast dit masker zijn er nog drie andere varianten verkrijgbaar, namelijk glitter glow (peel off masker), tipsy tequila sunrise (kant-en-klaar masker) en big fun bubblegum (kant-en-klaar masker). 

» voordelen;
» kant-en-klaar masker
» ruim voldoende product
» zachte huid
» €1,79
» 2x 8ml maskertjes
» vrolijke, drukke verpakking
» verkrijgbaar in 4 verschillende varianten
» ruikt naar cupcakes

» nadelen;
» dunne substantie (kan door de warmte van die dag zijn gekomen)
» lastig eraf te krijgen

15 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. De verpakking is heel schattig, lijkt me een goed masker! Goede test hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's en leuk getest! Dit masker vond ik voor mijn eigen huid niet heel erg fijn x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha super grappig!! Lijkt mij een heerlijk masker! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een grappig idee, een cupcake masker! Wel jammer dat hij een beetje een branderig gevoel gaf bij je zusje, maar hij lijkt me wel heel leuk om eens uit te proberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eigenlijk wat jammer dat er vrij veel parfum in zin want de rest van de ingrediënten zien er eigenlijk goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zo'n testteam om het masker te testen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. het klinkt erg prettig en de verpakking ziet er superschattig uit....
  Ik denk dat het testteam ook best wel veel lol heeft gehad die dag met elkaar....
  groetjes petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vet leuke foto's! Het klinkt als een heerlijk masker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het lijkt me een erg fijn masker, wel jammer dat je het er moeilijk afkrijgt!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk zeg! :) Ik vind dit ook altijd wel een prettig maskertje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij lijkt me wel leuk om eens uit te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey, die heb ik nog liggen. Klinkt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Toevallig heb ik gisteren precies hetzelfde maskertje gereviewed, had je blog nog niet gelezen, maar sorry als je misschien dacht dat ik het had nageaapt, had de foto's namelijk al een week geleden gemaakt. Ik had overigens ook nergens last van, en ik heb een best gevoelige huid!

  BeantwoordenVerwijderen