vrijdag 24 oktober 2014

ciaté paint pots

♥ je hebt in deze shoplog al een glimp kunnen opvangen van deze 6 prachtige lakjes van Ciaté. vandaag review ik deze beauties voor jullie, maak kennis met; fashionista sister, island shopping, confetti, party shoes, monte carlo en helter skelter..doordat de dop lang en smal is ligt hij fijn in de hand, het kwastje is niet te smal & niet te breed en werkt erg fijn. 

ik heb gekozen voor 2 nagellakjes en 4 glitterlakjes/top coats. de nagellak dekt goed (1 laag is in principe al voldoende), je kunt de kleur opbouwen en hij droogt vrij snel.

aangezien ik ze heb geswatched op een nagelwiel, weet ik niet hoe lang/goed ze blijven zitten. daarnaast weet ik ook niet hoe makkelijk je ze er af krijgt met nagellakremover, persoonlijk denk ik dat de glitterlakjes een crime zijn om eraf te krijgen (gebruik een peel off base coat onder de glitterlakjes, op deze manier kun je ze er later als één geheel aftrekken).

de lakjes komen van de big bazar en kosten €3,99 per stuk. ze hadden nog veel meer prachtige kleuren die ik nog graag had willen meenemen (bordeaux rood, rood, zwart, antreciet, nude), echter werd me dat iets te duur, dus ik heb ze (met pijn in mijn hart) laten liggen.

♥ welke vind jij het mooist.?

21 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik vind ze stuk voor stuk erg mooi! Ik kan geen favoriet noemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn allemaal zo mooi en schattig eruit zien x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ze zijn echt prachtig! Die kleurtjes zijn ook zo mooi! Ik ben verkocht, haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een onwijs mooi lakjes, vooral die rode!

  xx, Brittany van www.dailybreakfast.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjonge je hebt wel echt pareltjes opgevist...vooral fashionista sister en Island hopper, die vind ik echt zo gaaaaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verpakking ziet er echt cute uit!
  Mooie lakjes, zeker dat paarse kleurtje!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alleen het uiterlijk is al zo mooi :) als ik echt moet kiezen, zou Monte Carlo mijn favoriet zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige lakjes! Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een prachtige kleuren! Helaas geen big bazaar in de buurt...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleurtjes allemaal zeg! Ik zou zo geen favoriet kunnen kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O waaaauww, fashionista sister <3 zo mooi! Er zit hier helaas nergens een Big Bazar in de buurt, maar bij mijn vriend geloof ik wel, dus ik ga daar even kijken als ik er volgende week weer ben. Confetti en Party Shoes heb ik zelf al en die blijven goed zitten :) Al hangt het ook wel af van de nagellak die je eronder draagt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw die glitters!
  Mooie lakjes zeg ;) Ik ben fan :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zou toch gaan voor de fashionista sister :-) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, zo pretty :) Ik vind vooral de rode en zilvere super <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtige foto's! Mooie lakken heb je uitgekozen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die zien er allemaal heel erg pretty uit! Als ik ze tegenkom, ga ik voor de paarse en rode variant!

  BeantwoordenVerwijderen