woensdag 29 oktober 2014

lemons everywhere

♥ wil je wel iets doen aanstaande vrijdag met halloween, maar wil je je niet helemaal uitdossen met complete outfit.? misschien is deze simpele (en opvallende) lip art iets voor jou.! je hebt er alleen wat schmink, lipgloss en fimo voor nodig.

voor deze simpele lip art heb ik het volgende gebruikt;
- gele en witte schmink
- kwastje
- fimo klei (citroen figuurtjes)
- transparante lipgloss
how;
eerst heb ik met de gele schmink mijn lippen ingekleurd (dat was een hele klus kan ik je vertellen, voordat je alles streepvrij hebt), vervolgens heb ik er met de witte schmink wat streepjes in getrokken voor een 'glans' effect. daarna heb ik mijn lippen voorzien van transparante lipgloss (je kunt ook gaan voor een transparante lipgloss met glitters) en daarin de citroen fimo figuurtjes gelegd. als je wilt gaan voor een lang behoudt van je fimo citroen schijfjes kun je deze beter vastmaken met huidlijm.


je kunt dit ook doen met andere dingen, zoals aardbeien, kersen met rode lippen of kiwi met groene lippen, je kunt het maken zoals je zelf wilt.


bij 450 volgers een nieuwe winactie online.!

19 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Vind dit heel gaaf gedaan al zou ik dit nooit zelf dragen (snap dat dit "alleen" voor een look is, of niet?) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah ik zie het al Halloween had dat stukje tekst niet zien staan, ben weer lekker wakker :-) x

   Verwijderen
  2. haha, inderdaad voor halloween (of carnaval) ;)

   Verwijderen
 2. Tof! :D Al moeten mensen wel erg dichtbij komen voordat ze snappen waarom je gele lippen hebt denk ik. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh Myyyy, ik heb spijt dat ik die knalgele lipstick,die ik per ongeluk aangeschaft had weggegooid heb....wat is dit lek om te zien...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superorigineel, al denk ik dat Halloween ook dit jaar weer ongemerkt aan mij voorbije zal gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Één ding is zeker, je valt wel lekker op met deze look, heel leuk gedaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf! Ik zou alleen niks meer durven te drinken of eten, haha.

  BeantwoordenVerwijderen