donderdag 9 oktober 2014

mua poptastic

♥ onlangs kwam ik dit palette van mua, genaamd poptastic, per toeval tegen. ik wist namelijk niet dat mua alweer een nieuw oogschaduw palette in zijn collectie had. het palette bevat een twaalftal, goed gepigmenteerde, felle kleuren.

v.l.n.r; pizzaz purple, cool cyan, lime sizzle, electric purple, gold mine, blue suede, jade jazz, cherry sour, atomic aqua, shocking pink, crystal blue, sonic blue.
swatches van de bovenste rij
swatches van de onderste rij
de kleuren zien er prachtig uit en ik moet eerlijk zeggen dat ik het bijna zonde vond om het palette aan te raken. het palette heet 'poptastic' en kost €5,99. het palette bevat zowel matte als shimmer oogschaduws.

de kleuren zijn, zoals we gewend zijn van mua, goed gepigmenteerd op één kleur na, cool cyan is een matte, lichtblauwe kleur die wat onder doet voor de rest. er valt prima op te bouwen met de kleuren en ze zijn goed te blenden.

bij het palette zit een dubbelzijdige sponsapplicator, hier valt ook prima mee te werken. ik vind het stuk voor stuk prachtige kleuren en ik ben dan ook erg blij met dit palette.

ik hoop dat mua gauw met nog meer paletten naar Nederland komt (zie hier andere mua paletten).

» voordelen;
» €5,99
» goed gepigmenteerd
» kleur valt op te bouwen
» goed te blenden
» inclusief dubbelzijdige sponsapplicator
» combinatie van matte en shimmer oogschaduw

» nadelen;
» -

18 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Geen 1 nadeel, dat is pas een goed teken. De kleuren vind ik erg mooi, ja dat heb ik ook dat ik het zonde vind om een palette te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie felle kleuren, het pigment ziet er super uit. :) Liefs

  PS: Over je vraag over het persbureau: je kunt gewoon googlen naar welk pr of persbureau het merk vertegenwoordigt en deze dan een mailtje sturen over je blog en zeggen dat je geïnteresseerd bent. Succes is niet altijd 100% gegarandeerd, maar niet geschoten is altijd mis. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw gaaf, het zou niet snel een palet voor mij zijn omdat ik graag natuurtinten gebruik maar kan me voorstellen dat je hier hele toffe looks mee kunt maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk prijsje ook zeg! De kleurtjes zijn niks voor mij, maar vind het wel een prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oejjjj, Wat is het palette geweldig mooi, ...de kleuren hebben een wauw factor waar ik helemaal vrolijk van word...echt tof! Het is inderdaad altijd een beetje zonde om er aan te zitten, om te gebruiken en bij mij blijft een mooie product vaak een behoorlijk tijdje liggen voordat ik het ga gebruiken....heel apart is dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat een mooie kleuren! Ik gebruik niet zo vaak felle kleuren, anders zou ik deze zeker aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig palette!
  Ik ben dol op felle kleurtjes!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, heftige swatches zeg. In a good way :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig zeg! Hele mooie kleurtjes en het pigment is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke prijs voor zo'n mooi palette! Echt leuke vrolijke kleuren :)

  xxx
  http://www.rockinheels.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi palette en fijne review. Al zijn het niet echt mijn kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw wat een gave kleuren! zeker goed gepigmenteerd! dit palette moet ik ook hebben! groetjes Bertine - www.aboutfashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er goed uit! Deze ga ik ook maar op mijn wishlist zetten denk ik. (:

  BeantwoordenVerwijderen