vrijdag 31 oktober 2014

Olivella lip roll-on

♥ wat is er nou leuker dan pakketjes bij de post.? precies, onverwachte pakketjes bij thuiskomst, pakketjes waarvan je niet wist dat je ze zou krijgen, dat is precies wat ik afgelopen zaterdag had. oké, niet helemaal waar, ik wist dat ik een pakketje kreeg, maar de inhoud was een verrassing. in het pakketje zaten deze 3 lip roll-ons van Olivella uit de webshop van O-lijf-care.

de lip roll-ons zitten verpakt in een wit doosje met daarop informatie over het product en de ingrediëntenlijst. de lip roll-ons bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder olijfolie, zoete amandelolie, advocado olie, sheaboter en goudsbloemextract. dit alles zorgt voor zachte en verzorgde lippen.

de lip roll-on is een vloeibare lipbalm dat de vochtbalans van je lippen op peil houdt, verzorgd ze en geeft ze een mooie glans, alsof je een transparante lipgloss op hebt (licht glanzend effect), maar dan met de voordelen van een lipbalm.

voor het gebruik moet je ze even goed schudden, de applicator is een rollerbal wat erg snel en makkelijk in gebruik is. als je last hebt van gekloofde lippen is deze lipbalm ideaal, smeer je lippen 's avonds voor het slapen gaan in en hem één tot twee keer per dag aanbrengen. persoonlijk vind ik het fijner om mijn lippen wat vaker in te smeren.

de rollerbal applicator zorgt ervoor dat je het product lekker snel en makkelijk kunt aanbrengen, qua hygiëne misschien iets minder, maar ik neem aan dat je je lipbalm niet met iedereen die je kent deelt en dit heb je bij elk lipproduct (lipgloss, lippenstift, lipbalm..).

één lip roll-on kost €6,50 en bevat 10 ml, het gaat relatief vrij lang mee.

kamille - kamille heeft een helende werking.
limoncello - citrusvruchten bevatten vitamine c, dit werkt genezend bij kleine infecties van de lippen en het verhoogt je weerstand.
mint - pepermuntolie zorgt voor een fris gevoel op de lippen (licht tintelend).

» voordelen;
» €6,50 per stuk
» licht glanzend effect
» 100% natuurlijke ingrediënten
» zachte en verzorgde lippen
» rollerbal applicator (werkt snel en makkelijk)
» handig bij gekloofde lippen
» dop sluit goed
» dierproefvrij
» handig formaat
» leuke verpakking

» nadelen;
» -

zelf heb ik (met name met het koudere weer) erg snel last van droge lippen, velletjes en scheurtjes. deze lip roll-ons zijn dan erg fijn/makkelijk in gebruik en hebben daarnaast ook nog een licht glanzend effect.

je vindt de lip roll-ons hier; mint, kamille & limoncello.

deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. lees mijn disclaimer.

12 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Nog nooit van gehoord maar die met citrus en de variant met mint lijken mij erg lekker en fijn om te gebruiken x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjee, dit klinkt goed, vooral die met Kamille lijkt mij heel erg geschikt en prettig in de winter...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n unieke lippenbalsems! Ik heb echt altijd last van velletjes op mijn lippen (die ik veel te graag afpulk) dus ik kan wel een goeie lippenbalm gebruiken, bedankt voor de review! Heeft het bij jou echt geholpen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb ook gauw last van droge lippen en velletjes, helemaal met dit weer. bij mij hebben ze erg geholpen, ze zijn fijn in gebruik en maken mijn lippen lekker zacht. xx

   Verwijderen
 4. Dit klinkt wel heel goed zeg! De ingrediënten zien er ook goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh dit lijken mij prettige producten! Ik kende dit nog helemaal niet joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen enkel nadeel? Dan zullen ze wel de moeite waard zijn zeker?

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik niet gauw wat voor op mijn lippen in de winter maar zo af en toe wel nodig. Zou dan zeker dit kiezen, klinkt echt fijn! Voor al die limoncello!

  BeantwoordenVerwijderen