woensdag 15 oktober 2014

ooglook - mua 'poptastic'

♥ vandaag een andere ooglook met het 'poptastic' oogschaduw palette van mua. hierbij ben ik gegaan voor een wat gewaagdere kleurencombinatie, eigenlijk ben ik gewoon begonnen met de felroze oogschaduw, want ik had niets in gedachten. deze wilde ik namelijk heel graag gebruiken in een ooglook, de rest van de kleuren heb ik er later bijgezocht. 

ik heb de geel/gouden rechts bovenin gebruikt en de twee kleuren links onderin (groen en roze).
gebruikt;
- mua 'poptastic' oogschaduw palette
- wimperkruller
- oogschaduw applicator
- kruidvat oogschaduw penseel
- elf oogschaduw penseel
- ebelin oogschaduw penseel
- pupa vamp! mascara
- pupa maxy kohl potlood #01 wit

how;
aan de binnenkant van het bewegende ooglid heb ik de felroze oogschaduw gebruikt, aan de buitenkant van het bewegende ooglid heb ik de groene oogschaduw gebruikt en deze twee in het midden met elkaar geblend. de groene oogschaduw heb ik ook in de outer corner (buitenste ooghoek) gebruikt en op mijn onderste wimperrand heb ik de geel/gouden oogschaduw gebruikt en lichtelijk door laten lopen in de inner corner (binnenste ooghoek). mijn onderste waterlijn maakte ik wit met het maxy kohl potlood van pupa in #01 wit. ten slotte nog even de wimpers krullen en pupa vamp! mascara eroverheen.

♥ wat vind jij van deze ooglook.?

28 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wauw, prachtige ooglook! Die kleurtjes zijn ook zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie look! Ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze look is ook al zo mooi en opvallend erg leuk gedaan weer x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie ooglook en het palette moet ik echt hebben! Wat een plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het weer echt een heel erg mooie look, lekker opvallend en gewaagd...love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave gelle combinatie! Wel gedurfd maar staat heel tof, een keer wat anders :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hello, frisse verschijning! Leuk die kleurtjes :) ik waag me er niet aan, dat laat ik over aan mensen die er meer verstand van hebben haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je maakt echt hele mooie ooglooks! Echt heel eg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wat heb je dat mooi gedaan, vind de kleuren echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooie foto's! En je ooglook! Super! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige ooglook heb je gemaakt! Het poptastic palette is echt mooi. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleuren heb je gecombineerd!
  Prachtige ooglook!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat roze is errug gaaf, spectaculaire look!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gewaagde look! Maar het ziet er best leuk uit, de kleuren zijn erg mooi samen. Zelf zou ik het niet wagen naar school, maar ik speel vaak thuis met make up en ik wil wel eens een poging wagen om dit na te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik zou graag je eindresultaat willen zien ♥ xx

   Verwijderen
 15. Prachtige look! Mooie foto's ook <3
  Xx Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind het een leuke gewaagde look. De kleuren passen mooi bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie sprankelende look heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen