zondag 19 oktober 2014

ooglook w7 'in the nude' palette

♥ vorige week zaterdag gingen we gezellig met de familie en opa & oma uit eten bij (de vreetschuur) abc restaurant in velp. all you can eat, 3 uur lang, voor €30,00 per persoon.! wat wil een mens nog meer.!? maar we dwalen af, back to the point. voor het etentje maakte ik mijn zusje op met het in the nude palette, kijken jullie mee naar welke producten ik gebruikt heb.?

gebruikt;
- wimperkruller
- w7 'in the nude' oogschaduw palette
- jemma kidd bruin oogpotlood
- maybelline new york the colossal volum' mascara 100% black
- pupa maxy kohl potlood #01 wit
- e.l.f. liquid eyeliner zwart
- oogschaduwapplicator
- smudge kwast
- kruidvat oogschaduwpenseel
- jemma kidd oogschaduwpenseel
- e.l.f. oogschaduwpenseel

how;
voor deze look ben ik begonnen met het krullen van de wimpers en voor het bewegende ooglid gebruikte ik als basis het witte oogpotlood van pupa, zodat de kleur van de oogschaduw straks beter uitkomt. vervolgens heb ik op het bewegende ooglid de lichtroze kleur uit het 'in the nude' palette van w7 aangebracht, in de crease gebruikte ik de wat donkerdere oogschaduw (zie bovenstaande foto met pijltjes) en heb deze goed geblend. naar buiten toe heb ik hem donkerder aangezet en naar binnen toe vervaagt de oogschaduw steeds meer. een klein deel van de onderste wimperrand en de buitenste ooghoek heb ik ingekleurd met het bruine oogpotlood van jemma kidd. met de liquid eyeliner van e.l.f. trok ik een subtiel lijntje op de bovenste wimperrand en met het witte oogpotlood van pupa kleurde ik de onderste waterlijn in. last but not least; nog wat mascara erover en je subtiele look is klaar.!

13 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wauw, mooi gedaan! Fijn dat je de instructie's erbij hebt gezet. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie make up , die heel geschikt is voor een familiediner....
  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look zeg! En gezellig dat jullie uit eten gingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat mooi! Ik ga hem zeker een keer 'proberen' na te maken. Het ziet er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem sinds een tijdje ook, maar ik gebruik hem veel te weinig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi gelukt! Hoop dat je een gezellige avond hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig!
  Staat je ook erg goed!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow ik vind het een hele mooie look geworden!

  BeantwoordenVerwijderen