vrijdag 14 november 2014

please gold the line

♥ als ik in de kruidvat de sale bakken zie kan ik mezelf niet beheersen. tot grote ergernis van vriendlief die weer op mij moet wachten tot ik een keer klaar ben met grabbelen en vriendlief toch echt niets meer kan vasthouden, omdat hij fungeert als winkelmandje. zodoende kwam ik ook aan bovenstaande oogschaduw van Catrice. eigenlijk ben ik meer van de oogschaduw paletten, maar deze mono oogschaduw schreeuwde 'neem me mee.! alsjeblieft.!' dus ik gehoorzaamde.


links; droog | rechts; nat (beiden na 1x swatchen)
wat mij vooral aansprak was het prachtige patroon in de oogschaduw zelf, eigenlijk zonde om er een kwast doorheen te halen. het doosje is rond en vrij dik, verder is 'ie transparant waardoor je de kleur kunt zien zonder dat je het doosje hoeft te openen, pluspunten.! ook sluit het doosje goed, wat ook wel prettig is.

de oogschaduw is goed gepigmenteerd, zoals je op de swatches ziet, beiden zijn na één keer swatchen. je kunt de kleur intenser maken door hem op te bouwen met meerdere lagen. 

voor €1,00 scoorde ik deze mono oogschaduw, een koopje.! ik weet niet of deze überhaupt nog verkocht worden, maar je zou de sale bakken in de gaten kunnen houden.

met de feestdagen in het vooruitzicht is het een prachtige, goed gepigmenteerde gouden oogschaduw.

Follow on Bloglovin

13 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een mooie oogschaduw. Die pigment is niet normaal. Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die oogschaduw is prachtig! Ideaal voor de feestdagen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik hou van die salesmanager bakken! Er zit altijd zoveel leuks bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen idee of deze nog verkocht word maar vind hem wel erg mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is ook zeker een favoriet van mij heb er al een paar keer een look opgenomen! nat is die nog mooier liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. deze oogschaduw is zo onwijs gaaf, ik heb hem een tijdje terug ook uit de bak gehengeld en ik ben er heel erg over te spreken.....hih en je vriend moet bij zijn dat hij staat te wachten, .....anders kwam je helemaal niet meer uit die uitzoek bak...en zat hij de hele avond alleen ( knipoog)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou van goud, vooral in de zomer met een wat gebruinde huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een super mooie kleur. Wat een prachtproduct!

  BeantwoordenVerwijderen