dinsdag 18 november 2014

subtiele look

♥ zondag kwam deze ooglook al voorbij en vandaag wil ik jullie graag de complete 'subtiele' look laten zien. het is een erg draagbare look die zowel goed te dragen is naar school of op je werk, maar ook erg leuk kan zijn voor een avondje uit.

de producten die ik heb gebruikt voor mijn gezicht en de producten van de ooglook inclusief een pictorial kun je hier terug vinden.

voor mijn gezicht begon ik eerst met de groene cover stick van de da om mijn oneffenheden aan te stippen, gevolgd door het dicht plamuren van mijn gezicht en hals met de lasting performance foundation van max factor in de kleur #101 ivory beige, dit bracht ik aan met een stippling brush. 

met de grote kabuki kwast breng ik de creme puff pressed powder van max factor in de kleur #55 candle glow aan op hals en gezicht. dan breng ik heel lichtjes de multicolour blush van essence aan uit de limited edition; rock out!! mijn jukbeenderen voorzie ik van een laagje bronzer met de catrice luminizing bronzer uit de limited edition; metallure. en tussen de bronzer en mijn ogen breng ik nog wat highlighter aan van essence limited edition; metal glam.

als laatste voorzie ik mijn lippen van een laagje labello classic care lipbalm en ik ben ready to go.!

mocht je de look wat meer party proof willen maken, dan zou je in plaats van lipbalm een mooie, gekleurde lipstick kunnen opdoen.
lipstick; catrice le; metallure #02 alluring pink

18 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. de look is inderdaad heel erg mooi, en inderdaad de lipstick geeft er echt een feestelijk extraatje aan...mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het een hele mooie look en die lipstick is echt super x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie look! De lipstick is echt pretty. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik draag zelf nooit zo'n rustige looks eigenlijk. Ik vind die lipstick zooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie looks! De bronzer/blush vind ik prachtig! Echt mooi geshaped! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige look. Vind het je heel mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw gave look heb je gemaakt zeg! Die lipstick staat je heel mooi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie look heb je gemaakt, ik ben weg van de lipstick <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt echt een hele mooie look gemaakt en die lipstick staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooie look! en die lipstick is echt heel erg mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De lipstick is super! Fleurt de boel heerlijk op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie look, de lipstick is echt een beauty! ❤️

  BeantwoordenVerwijderen