zaterdag 13 december 2014

oriflame protecting balm rose limited edition

♥ soortgelijke potjes (maar dan in andere kleuren) zijn al eens voorbij gekomen op mijn blog, ik heb er namelijk ook al wel aardig wat. toen ik de limited edition; rose voorbij zag komen, moest ik hem hebben. ik heb het natuurlijk over 'het wonderpotje' van Oriflame.

ik denk dat je de tender care rose protecting balm het beste kunt omschrijven als een multifunctionele en verzorgende créme. het zit in een klein, felgekleurd potje wat makkelijk in je handtas past. de créme ruikt ook echt naar rozen en is kleurloos. 

je kunt hem gebruiken voor verschillende kwaaltjes en problemen. handig, een alles in één créme. de créme is ideaal bij een droge huid, denk aan bijvoorbeeld je ellenbogen, nagelriemen, koortslip of insectenbeten. ook kun je hem als lippenbalsem gebruiken of voor op een wondje, ideaal.!

zelf gebruik ik de protecting balm voor als ik erg droge lippen heb, mijn nagelriemen en kleine wondjes.

in een potje zit 15 ml en je kunt er vrij lang mee doen. wel is het potje wat onhandig van vorm, ook kun je er beter met een wattenstaafje of klein spateltje in gaan in verband met de hygiëne. voor €10,- is dit multifunctionele potje van jou.! 

» voordelen;
» handig mini formaat
» samenstelling van bijenwas en plantaardige oliën.
» geschikt voor lippen, gezicht, nagelriemen of elk ander plekje dat droog, ruw of pijnlijk is.
» ook verkrijgbaar in andere geuren/smaken.
» oriflame test niet op dieren
» geen sterke/overheersende geur
» gaat lang mee

» nadelen;
» €10,- (maar hij gaat wel onwijs lang mee)
» er zit géén spateltje bij, niet echt hygiënisch/praktisch

15 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Die kers daarvan vind ik echt heerlijk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk! Ik vind hem persoonlijk iets aan de dure kant, maar hij ziet er heel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo,
  wederom heb je een mooi en eerlijk review geschreven...
  Wat betreft een spateltje, heb je wel gelijk, die zal ik er eens bij gaan leveren, heb die meestal wel op voorraad voor op de demotafel, dan staan ze in al mijn potjes dag/nachtcreme, tender care enz....
  Ik stuur je nog paar op...oke???

  Helaas zijn ze nu niet meer in de aanbieding, dat was in brochure 16, toen jij hebt betseld ,wel het geval

  wel in de aanbieding is nu de Tender Care Gift Box
  van 40,00 voor slechts 14.99 * (bij bestelling van minimaal 50.00 uit Brochure 17, en is nog geldig t/m 19 december, dan gaat mijn laatste bestelling weg)

  In de Tender Care Gift Box zitten de volgende Geuren:
  Vanielle, Coco's, Caramel en Kersen.....!!

  Fijn weekend allemaal....
  Gr Karin Oriflame

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hallo Karin, helemaal super.! wist niet eens dat er spateltjes voor waren. bedankt voor de info over de aanbieding, zal het even aanpassen xx

   Verwijderen
 4. Zulke potjes hebben wij ook, ze zijn heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer van de prijs, wel een super schattig potje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super fijn zijn deze, ben benieuwd naar deze geur, maar dat zal best wel lekker zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook een potje van Oriflame, maar ik vind het meer wat weg hebben van vaseline, ben niet heel enthousiast.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als dat geen schattige verpakking is :) De geur lijkt me ook erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er goed uit en ook handig dat het zo klein is. En ja roze is altijd goed haha.

  Ik heb weer een nieuwe giveaway online! Dit keer kan je €50 shoptegoed winnen bij Paris2day. Doe je mee? :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. het klinkt echt super prettig in gebruik en natuurlijk ziet het er echt top uit, in deze chique verpakking...
  ( helemaal in luf ")

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze potjes van oriflame zijn zo fijn! Ik heb er zelf ook twee.

  BeantwoordenVerwijderen