donderdag 18 december 2014

sabon body scrub - lavender apple

♥ op het i love beauty event, een aantal weekenden geleden, nam ik bovenstaande body scrub mee van de Sabon. van de een op de andere dag was namelijk de Sabon in de v&d in Nijmegen weg, boehoe.! gelukkig heb ik op het event even flink gescoord ;)

mocht je de body scrubs van de Sabon nog nooit geprobeerd hebben, kom van je stoel af en ga meteen naar de dichtstbijzijnde Sabon, nu.! ;)  

de body scrub zit in een mooi, glazen potje inclusief een schepje. ik ging voor de geur lavender apple, ondanks dat ik lavendel vind stinken, ruikt deze scrub echt goddelijk.! (je blijft snuiven) een heerlijke combinatie tussen de lichtzoete appelgeur en de kalmerende lavendel. de gehele dag ruik je de subtiele/zachte geur van deze heerlijke scrub. de scrub is op basis van mineralen en zouten uit de dode zee. 

er zit olie in het potje, dus je moet hem niet schuin houden tijdens het openen. voor gebruik de olie en de scrub even goed mengen. met twee schepjes body scrub heb je voldoende voor je hele lichaam en 2 keer in de week scrubben is meer dan voldoende. na het scrubben voel je als herboren aan, mijn huid was na het scrubben superzacht. 

» ingrediënten;
sodium chloride (dode zee zout), isopropyl myristate, parfum, ricinus communis seed oil, prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, carapa guaianesis seed oil, hydrogenated jojoba oil, borago officinalis extract, helianthus annuus sees oil, euterpe oleracea fruit oil, tocopheryl acetate, octyl methoxycinnamate, laureth-4, ethylhexyl salicylate, caprylyl glycol, phenylpropanol, benzophenone-3, ci 14700, amyl cinnamal, coumarin, geraniol, citronellol, limonene, linalool.

» voordelen;
» stevig potje
» inclusief schepje
» heerlijke geur
» superzachte huid na het scrubben
» kalmerende lavendel
» basis van mineralen en zouten uit de dode zee
» bevat géén parabenen of sls (sodium lauryl sulfate)
» geschikt voor alle huidtypen

» nadelen;
» €28,95  - 500 ml
» potje recht houden i.v.m. olie

11 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Dat schepje dat erbij zit vind ik er zo leuk bij! Ziet er goed uit! Jammer wel dat de prijs een beetje buiten mijn budget ligt..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze scrub lijkt me heerlijk, de kleur roze vind ik ook zo leuk hihi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik haast me al naar de winkel! (; Leuk dat er een schepje bijzit! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lijkt me echt een heerlijke scrub! Sowieso ben ik wel erg benieuwd naar de producten van Sabon, hoor er altijd veel goeds over!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh deze scrub ziet er echt heel lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet eruit als een heerlijke scrub, ik heb nog nooit een scrub van Sabon gehad. Ik moet er echt eens langs gaan, wel jammer van de prijs. Doe je er ook lang mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mmm, die ziet er zo heerlijk uit! En wat leuk met dat kleine schepje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. bedankt voor de duidelijke en eerlijke review!
  Ik wil dit product zelf ook nog uitproberen ;)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Volgenw mij is dit best duur? En ook geen sabon hier trouwens xd maar het ziet er wel heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het klinkt echt onwijs lekker, en dat het dat ook is en ik weet dat het ook onwijs lekker ruikt....Ik ben helemaal verliefd op de producten van Sabon..
  maar tja, het prijskaartje weegt wel mee voor mij...( snik, snik , snik ...en trekt een oog voorzichtig open om te kijken of haar man het gesnotter "toevallig" hoort )

  BeantwoordenVerwijderen