donderdag 1 januari 2015

mijn 2014 in instagram foto's

♥ ten eerste wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen.! hopelijk hebben jullie een ontzettend leuke en gezellige avond/nacht gehad. ik had nog een aantal artikelen in 2014 willen plannen, maar er waren nog maar zo weinig dagen over van 2014, dat dat niet meer ging lukken. daarom wil ik het nieuwe jaar aftrappen met een terugblik op 2014, een jaar dat ontzettend snel gegaan is..

ik startte mijn jaar met het uitzoeken van mijn nagellak stash ♥ in januari hadden we met de dansgroep ook meteen de eerste danswedstrijd ♥ en we werden eerste.! ♥ ik moest er aan geloven en nam een bril met sterkte ♥ ik kocht een nieuwe kast voor mijn make-up ♥ outfitfoto's heb ik dit jaar niet heel veel gemaakt  maakte visitekaartjes voor mijn site ♥ kocht knielaarzen ♥ Romy van Muchable tekende mij na op haar instagram account, ontzettend lief en superleuk.! ♥ bezocht de kiko  had een dansoptreden bij het bejaardentehuis ♥ vierde carnaval ♥ danswedstrijd in babberich waar we ook de eerste plaats behaalden ♥ maakte outfitfoto's met mijn nieuwe rok ♥ bij de turkse bakker haalde ik börek, jummie.!
fotosessie van de hond ♥ op de beautybeurs liet ik mijn haar krullen ♥ ook ik ging overstag en kocht een dungaree ♥ mua kwam in de winkels ♥ smile ♥ selfie ♥ ik vierde mijn verjaardag en werd 21 ♥ mijn eerste mac producten ♥ mijn zusje had haar eindgala en ik mocht haar make-up doen ♥ vriendlief en ik gingen er een paar dagen tussenuit naar Cochem ♥ mijn nieuwe laptop werd een feit ♥ de throne uit the game of thrones (namaak) stond op Arnhem cs, daar moest ik heen ♥ en ik heb een aantal ontzettend leuke samenwerkingen gehad dit jaar waar ik ontzettend trots, maar ook dankbaar voor ben.!
de loomgekte sloeg toe ♥ Spikey kreeg een knuffel aan de wat grote kant ♥ ik kocht deze prachtige lipstick van astor ♥ in de zomer vond ik het heerlijk om ijskoud water te drinken met citroen en munt ♥ Spikey deed zich verstoppen ♥ vriendlief en ik waren 5 jaar samen en dat vierden we door gezellig samen naar de dierentuin te gaan ♥ het werd eindelijk zomer dus konden we naar het waalstrandje ♥ het waalstrandje ♥ ik kon niet achterblijven en kocht een crop top ♥ kermis ♥ Spikey kwam ff buurten, ook goeiemorgen.! ♥ luminizing bronzer uit de limited edition van catrice ♥ mijn camera zeulde ik zo'n beetje overal mee naartoe ♥ ik begon ontzettend te hoesten en na 4 weken kreeg ik eindelijk codeïne, wat voor geen meter hielp ♥ heel wat op de prikpost gezeten, doordat ik continu zo moe was. tsh-waarde van de schildklier was te hoog en uiteindelijk ook weer vanzelf terug gelopen. tot nu toe nog steeds geen oplossing.
ik werd eigenaresse van deze prachtige enkellaarsjes van de h&m ♥ lady gaga artpop ball tour ♥ ik begon meer ooglooks te maken ♥ geitjes bezoeken ♥ met Spikey knuffelen ♥ outfitfoto's ♥ ooglook met het in the nude palette van w7 ♥ kleine Spikey slapen ♥ nageltjes ♥ ciaté lakjes ♥ selfie ♥ op een creatieve manier pizza bakken in het studentenhuis van mijn vriendin, omdat de deur van de oven eruit gesloopt was ♥ geweldig, leuke film.! frozen ♥ dit leuke shirt met olaf erop kon ik niet achterlaten bij de primark ♥ op het i love beauty event ontmoette ik eindelijk Cynthia van miss lipgloss ♥ schattige Spikey in het vest van vriendlief ♥ selfie met de sticker van de tally weijl om geld op te halen voor make a wish ♥ kerst ♥ mijn kerstcadeautjes, ik ben ontzettend verwend ♥ met vriendlief ♥ sneeuw.!!

12 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Jij ook een heel gelulkig nieuwjaar! Dat al je dromen mogen uitkomen. :) Wat een mooie foto's allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk foto overzicht! Een hoop ervaringen en leuke dingen heb je meegemaakt zo te zien!
  Hopelijk is 2015 een mooi jaar voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel gelukkig nieuw jaar Amy, super leuk om dit overzicht te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke terugblik! En een gelukkig nieuw jaar gewenst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw wat leuk om dit overzicht te zien!
  Mooie foto's!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat leuk om zo alles terug te zien! Leuke foto's :D
  Heel gelukkig nieuwjaar met nét zulke leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een onwijs leuk overzicht...heerlijk, gelukkig nieuwjaar meis....xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke foto's! Gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuk overzicht! Gelukkig nieuw jaar! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo te zien was het echt een topjaar voor jou! Ik wens je het allerbeste voor 2015

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een gelukkig nieuwjaar gewenst! Wat leuk, zo'n uitgebreid overzicht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een dottig hondje heb je! Leuk om een overzichtje te zien! Ziet eruit als een gezellig jaar, op naar 2015!

  BeantwoordenVerwijderen