dinsdag 13 januari 2015

plog oudjaarsdag


♥ op oudjaarsdag heb ik de hele dag geplogd, voor het eerst in mijn blogleventje ;) het duurde even voor de foto's op mijn laptop stonden, omdat ik het elke keer vergat over te zetten (doe ik morgen wel - uitstelgedrag). vandaag dan alsnog mijn plog van 31 december 2014, oftewel oudjaarsdag.

de kwaliteit van de foto's is niet zo geweldig, omdat de foto's met mijn mobieltje zijn gemaakt, sorry hiervoor.
mijn wekker ging om half 10, maar ik ben nog lekker blijven liggen tot 10 uur.
daarna heb ik me aangekleed. heb snel een trui gepakt en mijn joggingsbroek.
hondje uitlaten
beneden was alles al in volle gang. mijn moeder en oom maken elk jaar zelf de oliebollen en dat begint al om 9 uur. langzamerhand stroomt dan de rest van de familie binnen. opa, mijn tante, nichtjes, oma..
eigenlijk begin ik oudjaarsdag altijd met een oliebol als ontbijt, maar ze waren eerst met de krentenbollen begonnen, dus die waren er nog niet. toen ben ik maar voor een snee bruin brood met leverworst gegaan.
tandjes poetsen.
& toen heb ik mama geholpen met het voorbereiden van de hapjes voor 's avonds, maar ik ben vergeten foto's te maken. zo heb ik de knoflooksaus gemaakt, komkommer geschild/in plakjes, 20 eieren gepeld, appels in blokjes gesneden, paprika en champignons gesneden etc.
daarna ben ik mezelf gaan opmaken.
het eindresultaat.
toen waren de oliebollen wel klaar :) en daarna ben ik nog even naar mijn beste vriendinnetje geweest. ik ga al een aantal jaren op oudjaarsdag naar haar toe.
eenmaal thuis nog even wat kleine dingetjes doen op mijn blog.
en dan mezelf in een jurkje hijsen.
nog even een 'fotoshoot' met mijn zusje
mijn moeder kreeg van mijn tante deze mooie bos bloemen met vuurpijlen erin, erg leuk.!
oke, ik had zo'n honger dat ik geen enkele foto heb genomen van het buffet (shame on me). mijn moeder had in de keuken een waar lopend buffet gemaakt. overal stonden warmhoudbakken, pannetjes en bakken met vlees, salades, sauzen, etc.
als laatste nog wat perziken toe met wat slagroom
om half 9 begon de top 25 van het foute uur van q music, dit hebben we de hele avond geluisterd (denk aan macarena, ketchup song, etc.)
daarna gingen we bingoën. je kocht een bingokaart voor 50 cent en degene die een volle kaart had, won de pot. ik heb niet gewonnen, maar heb het wel leuk gehad. zo vlogen op een gegeven moment alle bingo ballen door de lucht ;)
Spikey ook tv kijken
toen kwamen we dicht bij de 12 uur en ging ik vast de champagne pakken.
3, 2, 1.. gelukkig nieuwjaar.! daarna gauw naar buiten, wat was het koud.!
vriendlief ♥ en ik hadden wat sierpijlen gekocht, dus die moesten de lucht in. 
binnen nog even borrelen, opruimen, douchen en rond 2 uur á half 3 lekker naar bed.
de volgende dag moest mama werken. mijn zusje en ik zijn om 11 uur opgestaan om de brunch met allerlei hapjes te regelen.
de rest van de dag zijn we nog even naar de opa en oma van vriendlief gegaan en voor de rest ben ik lekker lui geweest..

11 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een leuk overzicht! Ik vind je make-up look van die dag erg mooi! En die brunch hapjes zien er ook voortreffelijk uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk om te zien! Als ik de oliebollen zo zie heb ik er wel zo weer zin in haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke plog :) het ziet er erg gezellig uit allemaal. Raar hè, dat het zo koud aanvoelde in de nieuwjaarsnacht. Het is toch echt wel veel en veel kouder geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, want zo koud was het helemaal niet, maar ik was zo weer binnen ;)

   Verwijderen
 4. Wat een heerlijk en gezellig overzicht om te bekijken....echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke plog, volgensmij was het ontzettend gezellig. Heel leuk om dit soort dingen te zien <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staan een hoop foto's bij waar ik lekker bij kan watertanden. Hmmm. Leuke plog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke foto's. En die foto van Spikey die mee tv kijkt: cute!

  BeantwoordenVerwijderen