dinsdag 24 februari 2015

3x w7 mono oogschaduws

♥ je kent het wel; je koopt producten, maar kan ze pas gebruiken nadat je foto's hebt gemaakt, vervolgens belanden de spullen in een donker hoekje van de kamer en voor je het weet ben je ze vergeten. zo is het ongeveer ook gegaan met bovenstaande mono oogschaduws van w7.

ik nam 3 mono oogschaduws mee van w7, ze lagen bij de big bazar voor €0,98 per stuk en ging voor de kleuren pebble, golded eye & burnt plum (in totaal zijn er 5 verschillende). een mono oogschaduw bevat 1,2 gram en is 18 maanden houdbaar.

de doosjes sluiten niet allemaal even goed, ik vind het er wel stijlvol uitzien en ze hebben wat weg van de mono oogschaduws van mac. de doorzichtige bovenkant vind ik persoonlijk een pluspunt, zo kun je meteen de kleur zien zonder het doosje te hoeven openen.

de swatches op de foto's zijn van twee keer swatchen, voor deze prijs vind ik het pigment goed. het zijn alle drie shimmer oogschaduws en ietwat poederig, waardoor je last hebt van fall-out. 


» voordelen;
» €0,98 per stuk
» look-a-like van de mac mono oogschaduws
» doorzichtig deksel
» redelijk pigment
» 5 verschillende varianten

» nadelen;
» poederig, last van fall-out
» doosjes sluiten niet allemaal even goed

17 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik vind het er goed uitzien, de pans lijken op die van MAC:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker een mooi pigment voor die prijs! Mooie kleuren ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, en onwijs herkenbaar wat je schrijft van iets kopen , en dan weg leggen ...Oepsie helmaal vergeten!...ik heb dat ook best vaak.Deze monos zien er erg leuk uit, zeker voor die prijs...Burnt plum vind ik zelf wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie kleuren. Ze zijn mooi draagbaar en echt mijn favoriete tinten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is zo waar! Ik kom na het lezen van je blog en het zien van je foto's ineens tot de ontdekking dat ik er ook 1 heb liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren! En ja, dat wachten tot je foto's hebt en dan wachten met de foto's tot je tijd hebt, het licht goed is, etc... herkenbaar :) en dan alles ook weer gewoon vergeten natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleuren allemaal! Voor de prijs vind ik het pigment er ook erg goed uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Voor dat prijsje zal ik ze zeker meenemen. Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zien er mooi uit! Vooral de eerste en derde kleur :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Spijtig van de fall out, ze zouden dat moeten verbieden!
  Het zijn inderdaad zoals eerder vermeld draagbare en mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik vind ze super en wat een mooie pigmentatie en kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het pigment ziet er goed uit zeg. Balen alleen dat de doosjes niet allemaal goed sluiten. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke kleurtjes bij elkaar! Ik heb ook staan twijfelen bij deze mono's maar toch maar niet gedaan omdat ik weet dat ik mono's niet echt vaak gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen