zondag 22 februari 2015

fa pink passion douchegel

♥ ik vind het heerlijk om het 's zondags allemaal wat rustiger aan te doen dan normaal; rustig wakker worden, gezellig samen ontbijten, wat uitgebreider douchen.. onlangs heb ik de pink passion douchegel gekocht van fa en wat ruikt deze heerlijk zoet.! ideaal voor een rustige start op de zondagmorgen.

de douchegel ruikt heerlijk zoet naar roze rozen en passiebloemen, een geweldig, zoete geursensatie.! ik houd wel van een zoet geurtje en deze douchegel voldoet daar prima aan. het voelt lekker zacht aan op de huid en na het douchen ruik je de douchegel nog (wel een stuk minder zoet).

ingredïenten;
aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, niacinamide, polyquaternium-7, sodium chloride, parfum, laureth-2, peg-7 glyceryl cocoate, peg-55 propylene glycol oleate, propylene glycol, citric acid, linalool, limonene, sodium benzoate, ci 17200, ci 19140.

met de dop valt goed te doseren en hij sluit goed. de douchegel zelf is ook roze, hij schuimt niet heel extreem, maar dat vind ik geen probleem. wel staat er als tweede op de ingredïentenlijst sls (sodium laureth sulfate), als je dit niet wilt moet je deze shampoo laten liggen. de douchegel bevat 250 ml en kost €2,89

17 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat lekker, op zondag morgen heerlijk rommelen op je gemakje, herkenbaar....deze douchegel klinkt echt heerlijk, Fa is een fijn merk vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie fles, ook altijd belangrijk. Ik moet echt mijn voorraad douchespullen eerst opmaken voor ik nieuwe koop. Gelukkig ga ik graag in bad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind FA ook een fijn merk! Hij ziet er erg fijn uit om te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke douchegel! Alleen al vanwege de kleur zou ik hem kopen. Geniet van je heerlijke zondag! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh ik ben dol op zoet! Wel wat minder op bloemen maar wil m alsnog even een keer gaan ruiken ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke douchegel. Lijkt me lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze geur is zo lekker! Ik heb zelf ook de deodorant ervan gehad, maar helaas gingen mijn oksels er enorm door branden. Ik ben hem toen maar als een body spray gaan gebruiken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt mij een lekkere douchegel! Fa is een fijn merk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij lijkt fantastisch! Alle producten van Fa ruiken goed vind ik. Ik gebruik er wel geen leer omdat ze op dieren testen... Heel erg spijtig vind ik dat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat is inderdaad erg spijtig, ik wist niet dat ze op dieren deden testen.

   Verwijderen
 10. Ik ben dol op dit soort heerlijke zoete shampoo's die je na het douchen nog een beetje naruikt. De kleur trekt gelijk al een beetje mijn aandacht. Hele fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt als een fijne douchegel! Zelf gebruik ik ook altijd de douchegels van Fa!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg leuk dat de douchegel roze is, de badproducten van FA vind ik altijd erg lekker, deze lijkt mij dan ook heerlijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb deze zelf ook wel eens gehad en hij ruikt inderdaad wel erg lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen