donderdag 12 februari 2015

l'oreal paris collection exclusive - Blake's pure red

 deze lipstick van l'oreal paris uit de collection exclusive pure reds ligt al een tijdje te wachten op een review, om eerlijk te zijn al sinds kerst, toen kreeg ik hem van vriendlief.! waarom ik er zolang mee heb gewacht.? geen idee, maar de lipstick is prachtig.!!

de collection exclusive pure reds bestaat uit 4 rode lipsticks en 4 bijpassende nagellakjes. ga voor de kleur lippen van Doutzen Kroes, Blake Lively, Julianne Moore of Laetitia Casta. 

zelf heb ik Blake's pure red gekregen van mijn vriend, een prachtige, klassieke rode kleur met een matte finish. ik vind het een erg chique kleur, een kleur die (naar mijn mening) geschikt is voor allerlei gelegenheden. etentje, feestje, dagje stad, school, you name it..

de huls heeft een leren printje met gouden details en de pigmentatie van de lipstick is ontzettend goed. zo'n 4 tot 6 uur houdt 'ie het makkelijk vol op je lippen, zelfs na een hapje eten. hij voelt prettig aan op mijn lippen en droogt ze niet uit. de lipstick is romig en brengt fijn aan. ik heb een nieuwe favoriete rode lipstick.!

de lipstick kost €14,99 waarvan €1,- naar stichting free a girl gaat.

19 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wauw dit is echt een hele mooie kleur, staat je goed x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie rood dit, ik geloof dat ik de Blake van deze serie ook echt de mooiste vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die foto's van de lipstick op je lippen zijn echt parels! Ik zou ze zo ophangen, haha. Geweldig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ( zit eventjes te kijken...haalt diep adem en ....) fluistert: ... Wow.....Dit is rood zoals rood hoort te zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een knal kleurtje! Staat je wel heel goed :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kleur, echt zo'n klassiek rood :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze lipstick is zo mooi, ik heb hem ook! :) Ik vind ook dat je foto's erg mooi zijn.

  BeantwoordenVerwijderen