donderdag 26 februari 2015

max&more quattro oogschaduws

♥ een budget oogschaduw die -zonder enige twijfel- al ontzettend vaak besproken is op vele beautyblogs, desondanks kocht ik mijn eerste quattro oogschaduw paletten van de action pas zo'n twee weken geleden. vandaag deel ik mijn mening over deze paletten met jullie.!

het is een baked (oven gebakken) oogschaduw, deze staan er om bekend dat ze vaak goed gepigmenteerd zijn. op de achterkant van het doosje staat dat de oogschaduw zowel droog als nat (maakt de kleur intenser) te gebruiken is, ik heb hem alleen droog geswatched (door je oogschaduw nat te maken is het minder lang houdbaar).

de quattro oogschaduw komt in een zwart kartonnen doosje met rechts bovenin een naam en nummer. op de achterkant staat nog wat info en de ingrediëntenlijst.

de doosjes zelf sluiten goed en het deksel is doorzichtig wat ik zelf erg fijn vind, zo kun je meteen de kleuren van de oogschaduw zien zonder het eerst te hoeven openen. het deksel is iets bol, hierdoor is stapelen lastig, ik had het deksel graag vlak gezien.

de vorm van de oogschaduw zelf is ook bol, ik ben hier niet zo'n fan van, met het oppakken van de oogschaduw met de oogschaduw applicator voelt het niet fijn aan.

in elk doosje zit een ienie mini oogschaduw applicator, het ziet er schattig uit, maar ik kan er niet veel mee, het is gewoonweg te klein.

de kleuren zijn vrij goed gepigmenteerd, de een wat beter dan de ander, maar voor deze prijs vind ik ze zeker niet slecht.

#472 incognita
2x swatchen

#424 plain peach
2x swatchen

#427 retro chique
2x swatchen

» voordelen;
» €1,29 per stuk
» vrij goed gepigmenteerd
» zowel droog als nat te gebruiken
» verschillende varianten verkrijgbaar
» doorzichtig deksel
» dierproefvrij

» nadelen;
» fall out
» mini oogschaduw applicator - te klein
» deksel is bol - niet stapelbaar

20 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Mooie kleurtjes. Wat veel pigment zeg voor zo'n klein prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had een 2-tal jaar terug ook zo'n palette en ik was daar eigenlijk niet zo blij mee. Want de pigmentatie was bij mij niet goed. Maar goed dat je heel tevreden bent hierover, voor die prijs heb je geluk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Het pigment is zeker mooi! Jammer dat je ze niet op elkaar kan stapelen, daar erger ik me aan sommige producten ook aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een pigment, ik denk dat ik retro chique ga aanschaffen! Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk, de plain peach quattro vind ik er heel erg mooi uit zien, Ik had er al een paar keer naar staan kijken bij action, maar toch neem ik het dan niet mee..Zelf heb ik 2 fel gekleurde palettets van deze lijn en ik draag ze momenteel niet zo vaak, maar ze zijn echt heel erg mooi en hebben echt een superpigment....dus deze plain peach gaat echt binnenkort ook wel mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heeft retro chic een mooie kleurtjes! Leuke palettes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de eerste twee quottro palettes erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De pigmentatie van alle quads zien er al heel goed uit , en erg betaalbaar x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er ook twee palettes van, ik vind de oogschaduws zelf wat stroef maar ze zijn wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb eens één van deze paletten gekregen voor mijn verjaardag en moet eerlijk zeggen dat ik hem nog nooit heb gebruikt..Simpelweg omdat ik dacht dat de kwaliteit toch heel erg zou tegenvallen maar nu denk ik dat ik hem toch eens zal moeten proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat valt me echt absoluut niet tegen! Het pigment is inderdaad behoorlijk goed te noemen. Goed om te weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wel mooie kleurtjes! en het pigment is ook wel goed voor dat prijsje
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jeetje dat ziet er goed uit bij jou! Ik heb er ook veel gehad, maar ik deed er uiteindelijk niets mee. Ik kies toch altijd voor W7 of Sleek ofzo!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Beetje jammer van de fall out, maar voor die prijs mag dat ook eigenlijk wel gebeuren haha
  Ik wil graag eens een beetje de pastel achtige oogschaduw gaan proberen dus het laatste palette is wel leuk! Mocht het me niet staan was de prijs ook niet shockerend haha

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb ook eentje, vind hem fijn voor dat prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Retro chique lijkt me het mooiste palette! Jammer dat je ze niet kan stapelen door het bolle deksel!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er goed uit, zeker voor zo'n prijsje! Ik heb zelf een tijdje terug ook eens zo'n palette geprobeerd en die beviel ook prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb er zelf ook eentje maar gebruik hem eigenlijk nooit. De pigmentatie is prima, zeker voor de prijs! Mooie nagellak heb je trouwens op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Fijne review, ik twijfelde namelijk nog over een aantal van deze palettes, maar het is nu wat duidelijker. X

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zelf had ik 472 incognita maar deze heb ik vorige week weg gedaan omdat ik het palette nooit gebruikte. Dit kwam eigenlijk omdat ik het helemaal geen fijn product vind. Maar bij mij was de pigmentatie ook niet zo mooi als bij jou x

  BeantwoordenVerwijderen