zaterdag 21 februari 2015

mijn beauty favorieten van dit moment

♥ iedereen heeft zo zijn favorieten die zo nu en dan veranderen, ook ik heb mijn beauty favorieten die zo nu en dan veranderen. vandaag laat ik jullie mijn beauty favorieten van dit moment zien. wat zijn mijn holy grails.?

nivea anti-transpirant stress protect - op het moment (en eigenlijk al wat langer) ben ik erg tevreden met deze deodorant van nivea. hij ruikt lekker fris en zorgt ervoor dat ik droog blijf.
la roche-posay effaclar duo + & micellaire water - hier heb ik jullie al regelmatig mee dood gegooid geloof ik, maar ik vind het gewoon ontzettend fijne producten. met het micellaire water reinig ik 's morgens en 's avonds mijn gezicht, daarna breng ik de effaclar duo + créme aan.
dove limited edition winter care hand créme - deze hand créme heb ik van vriendlief gekregen met kerst en hij ruikt ontzettend lekker, heeft een hele subtiele geur en hij trekt snel in. 
sabon body scrub lavender apple - deze body scrub van sabon ruikt heer-lijk.! (maakt trouwens niet uit welke geur je neemt, de scrubs alleen al zijn goddelijk). een a twee keer in de week verwen ik mezelf met een heerlijke scrubsessie. de scrub bevat ook olie, waardoor je na het scrubben niet alleen lekker ruikt, maar ook nog eens lekker zacht aanvoelt.
katy perry killer queen oh so sheer - dit luchtje van katy perry heeft een zachte bloemengeur, wat ik ideaal vind voor een doordeweekse dag.
catrice luminizing bronzer - dit is een bronzer en shimmer/highlighter in een. hij komt uit een limited edition, maar ik heb nu al spijt dat ik er niet nog een als back-up heb gekocht. deze beauty gebruik ik dagelijks.
max factor clump defy - voor mij is dit echt de ideale mascara. een mooi, natuurlijk effect zonder klontjes.!
nyx jumbo pencil #604 milk - hier hoef ik denk ik niet veel over te zeggen, bekend en populair in beautyland. romig potlood, waardoor het ontzettend goed afgeeft.
e.l.f. liquid eyeliner - ik trek niet vaak een wing, maar als ik er eentje zet doe ik dat met deze liquid eyeliner.
labello sos lipbalm - een fijne lipbalm in een tube, voor vervelende velletjes.
maybelline new york baby lips electro pink shock - hiermee ben ik dagelijks aan het smeren, ook komt er een subtiel kleurtje vanaf.
mac relentlessly red retro matte - matte rood/roze lipstick die ontzettend goed blijft zitten.

wat zijn jouw favorieten.?

14 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wauw alles ziet er zo leuk uit, vooral die Bronzing powder van Catrice lijkt me echt een pareltje. Ik heb die baby lips electro ook, ik vind dat echt een heel fijn verzorgend product. Leuk om zo je favorieten te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een fijn uitziende favorieten heb je, Zelf gebruik ik de eyeliner van Elf ook graag ( helaas is hij bijna op) Momenteel gebruik ik een bronzer van smooch erg graag, maar ook een ( wat oudere ) blush van MUA vind ik momenteel weer echt heel erg fijn om te dragen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie favorieten! Ik ben wel heel benieuwd naar het parfum van Katy Perry, ik heb nu zelf Royal Revolution.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral de MAC lipstick vind ik prachtig, ik heb hem ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk om te lezen, La Roche Posay vind ik altijd een heel fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie favorieten! Ik vind baby lips ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Al je favorieten zien er stuk voor stuk uit als fijne producten

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige producten! Ah de scrubs van Sabon zijn echt zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh de MAC lipstick knalt heerlijk. Mooi kleurtje. Leuke favorieten heb jij.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat parfum van Katy Perry lijkt me geweldig goed reuken! Die Babylips en die MAC lipstick lijken me ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een fijne favorieten die lipstick ziet er heerlijk fel uit!

  BeantwoordenVerwijderen