dinsdag 17 februari 2015

opgemaakt

♥ er is weer het een en ander aan producten opgegaan, het mandje zat weer redelijk vol. welke spullen zijn de moeite waard om opnieuw te kopen en wat waren echte no-go's.!

mijn wimperkruller vond ik er niet meer zo fris uitzien, aangezien ik ook al een nieuwe in back up had heb ik hem weggegooid. nu heb ik een mooie mat zwarte van ebelin (huismerk dm).
wattenstaafjes zijn ook opgegaan. deze gebruik ik voor het bijwerken van make-up en om mijn oren droog/schoon te maken na het douchen.
labello classic care lipbalm. deze lipbalm smeerde fijn uit en was neutraal van geur/kleur, ik vond hem erg fijn, maar met mijn stash aan lipbalms hoef ik voorlopig geen nieuwe te kopen.
ook heb ik er weer een bus nivea anti-transpirant stress protect deodorant doorheen gejaagd. deze gebruik ik al een langere tijd en blijf ik erg fijn vinden. ruikt lekker fris en zorgt ervoor dat ik droog blijf onder mijn oksels.
ik gebruik een scheermes van wilkinson en daar kun je dan scheermesblokjes met zeep op klikken, ook daar heb ik er deze keer een van opgemaakt. fijne, scherpe mesjes en dankzij het zeepblokje heb je geen aparte bus schuim meer nodig. 
de pressed powder van max factor (#55 candle glow) is ook opgegaan en deze zal ik zeker opnieuw kopen. goede dekking, voelt fijn aan op de huid en is voor mij de perfecte kleur.
na een lange tijd is dan deze scrub créme voor het gezicht van de hema op (geen idee of ze deze nog verkopen). ik heb hem een tijdje niet gebruikt (uit het oog verloren, doordat er allerlei andere shampoos voor stonden), maar eigenlijk is een scrubje voor het gezicht zo nu en dan wel lekker. inmiddels heb ik een andere gezichts scrub créme van de hema in gebruik.
duo wattenschijfjes van de ici paris, fijne textuur en pluizen niet. deze wattenschijfjes koop ik elke keer opnieuw.
hansaplast voeten spray anti-transpirant. het zorgde eventjes voor een fris gevoel, maar verder had ik niet echt het idee dat het wat uithaalde. ik kreeg in verschillende schoenen nog steeds wat vochtige voeten. deze spray zal ik zelf niet meer aanschaffen.
la roche-posay micellaire water, hiermee reinig ik mijn gezicht 's morgens en 's avonds. hiervan heb ik altijd een back-up klaar staan.
essence all about matt fixing compact powder. deze is niet op, maar ik heb hem laten vallen. er valt niet veel meer van te maken, dus hij gaat enkeltje prullenbak. ik denk niet dat ik hem opnieuw zou kopen, aangezien ik hem vrijwel nooit gebruikte.

13 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat fijn om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhhh, die laatste foto doet pijn aan mijn ogen! Ik heb precies hetzelfde gehad met een poeder van Essence.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt de laatste tijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat heb je veel lekkere dingen opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi Schijnbaar zijn de matte poeders van essence niet erg schokvast...wat lees je het vaak dat deze gevallen is en niets meer is...( de mijne ook ) je hebt wel veel spulletjes opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sommige blogsters maken zo veel op en ik maak amper dingen op!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je veel opgemaakt! Erg leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk artikeltje om zo doorheen te scrollen!
  Die maxfactor poeder klinkt goed!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. die poeder van essence gaat er bij mijn ook altijd snel doorheen!
  Ik vind je blog echt super, je layout ziet er prachtig uit en ik lees je artikelen altijd met veel plezier! (sorry moest ik even kwijt :)
  Ik kijk uit naar je volgende post!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Amai, wat een hoop leuke producten heb je opgemaakt. Ik moet ook nog eens een empties-post maken. Heb alweer een heleboel lege producten in m'n kast liggen.

  BeantwoordenVerwijderen