woensdag 25 februari 2015

soort van update

♥ soms zijn er van die dingen die niet allemaal een eigen artikel waard zijn, maar die ik wel graag met jullie wil delen. dingen die ik onlangs heb gedaan, gekocht en wat er nog voor leuks op de planning staat.

op de eerste foto heb je mijn nieuwste aanwinst al even in detail kunnen zien, mijn nieuwe uggs.!  ik heb erg lang getwijfeld (misschien wel té lang), want voor de kerst stonden ze al op mijn wishlist. ik kreeg ze maar niet uit mijn hoofd en besloot ze onlangs toch te bestellen. ik vind ze helemaal geweldig, in tegenstelling tot vriendlief, die ze benoemt heeft tot seksloze sletten sloffen. mijn moeder snapte niet zo goed waarom die lelijke sloffen €200,- waren en mijn vader vroeg of ik voor dat geld de strikjes er gratis bij kreeg.. kortom; weinig fans hier in huis.
de hoop om de dr rescue baby lips te vinden had ik eigenlijk al opgegeven, maar heel onverwacht kwam ik er 4 van de 6 tegen bij de kruidvat, yeah.!
bij de albert heijn bij ons in het dorp kun je sparen voor een armbandje met bedeltjes (soort pandora look-a-like, maar dan veel goedkoper.!). zoals je kunt zien ben ik al lekker op dreef en inmiddels heb ik er ook al weer 2 bedeltjes en een armbandje bij. 
er zijn een hoop producten die nog gereviewd moeten worden. naderhand kwam ik erachter dat er nog een heleboel producten ontbraken op de foto.
mijn kwasten waren ook weer aan een wasbeurt toe, vind dit zo'n rotklusje, maar het hoort er nou eenmaal bij. iemand een goede tip om je kwasten op een snelle en goede manier te wassen.?
ik heb ook nog een beetje gerommeld in en op mijn make-up kast en het een en ander verandert.

ik merk dat ik de laatste tijd weer meer moe aan het worden ben, zoals ik een tijdje terug ook heb gehad. daarom probeer ik beter naar mijn lichaam te luisteren en als iets gewoon niet gaat, dan doe ik het ook niet. dat kan inhouden dat er soms een dag niets online staat. zoals ik al vaker heb vermeld wil ik graag de opleiding visagie gaan doen, maar op dit moment durf ik dat niet goed aan.. wat als ik teveel hooi op de vork neem.?

ook ga ik mijn oude dansgroep trainen/helpen met een nieuwe dans. iets moeilijker dan ik had verwacht, maar wel ontzettend leuk.!
ik heb een nieuw plantje gekocht, op de een of andere manier overleven ze niet zo lang (ik ben een slechte plantenmama.!). 
&.. over 1½ week ga ik weer naar de beautybeurs, yay.! ik zal hier wederom foto's van maken en naderhand zal er een shoplog online komen. ook ga ik nog even kijken voor leuke goodies voor in de winactie.

21 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Jouw nieuwe uggs zien er prachtig uit ;) En wow, jij hebt nog veel producten liggen die gereviewd moeten worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woep, er komen dus nog hele leuke reviews aan! Wil je misschien een artikel maken over hoe je je borstels schoonmaakt? Of gebruik je daar gewoon een product voor? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Foei foei, slechte plantenmamma, ( grijnst van oor tot oor ) dit plantje heeft zelfs bij mij op het balkon de winter overleefd...dus dat moet echt gaan lukken, ...veel praten en af en toe knuffelen..
  ( nee ze lusten echt geen hondenkoekjes)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. waarschijnlijk te weinig liefde gegeven ;) shit, dacht dat ze wel van hondenkoekjes hielden.! ♥ xx

   Verwijderen
 4. Wat een mooie kwasten heb je allemaal! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon doen joh, zo'n opleiding, het is zo leuk! Mijn kwasten heb ik in een kwartier schoon, met veel warm water, babyshampoo, een brushegg en koud water om ze te laten schrikken. Alleen het drogen duurt zo lang :( (over de Uggs ga ik niks zeggen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de opleiding lijkt me ook erg leuk, maar ben bang dat het teveel wordt. haha, koud water om ze te laten schrikken ;)

   Verwijderen
 6. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ook veel producten om te reviewen heb je nog, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo wat heb je nog veel spullen liggen om te reviewen! die uggs zijn erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie producten heb je al geshopt, haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gave uggs! Ik heb zelf ook uggs, de bruine lage versie. De jouwe zijn ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. heb lang getwijfeld of ik deze of de lage versie zou nemen. ze zitten zó lekker ♥ xx

   Verwijderen
 10. Wat een mooie uggs! En ik heb toevallig vandaag ook mijn kwasten gewassen na heel lang uitstellen. Het is inderdaad een rotklusje, maar het moet wel gedaan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie uggs, en wat heb je veel gekocht zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow dat armbandje van de Appie is echt ontzettend gaaf.. WAAROM doet mijne dat niet!?
  Het commentaar wat je kreeg bij je Uggs vind ik echt hilarisch hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh ja.. dat doet mij eraan herinneren dat ik mijn kwasten ook nog moet wassen. Inderdaad een rotklus.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oeh ik wilde die uggs ook zo graag toch niet genomen beetje spijt nu van! liefs

  BeantwoordenVerwijderen