dinsdag 31 maart 2015

baby lips dr. rescue

 er is weer een nieuwe lijn baby lips van maybelline new york verkrijgbaar in nederland, namelijk dr rescue. door het hoge schattigheids- & hebbengehalte van de baby lips kreeg ik ook meteen het 'deze moet ik hebben' gevoel. deze baby lips zijn speciaal voor beschadigde lippen en als ik naar buiten kijk kunnen we de lipbalms nog wel even in de aanslag houden.!

er zijn hier in nederland 6 varianten verkrijgbaar van de baby lips dr rescue, zelf heb ik er maar 4 kunnen scoren. 

de verkrijgbare varianten zijn; smoothig sorbet, just peachyberry soft, pink me up, coral crave & too cool.

bij de baby lips electro had elke lipbalm zijn eigen kleur en geur. de baby lips dr rescue hebben wel ieder hun eigen kleur, maar ruiken allemaal naar menthol. de lipbalms laten een subtiele tint achter op de lippen, wel accentueren ze vrij snel velletjes.

doordat er menthol in zit, tintelt de lipbalm ook op je lippen. dit zorgt meteen ook voor een verkoelend gevoel, ideaal voor pijnlijke en gescheurde lippen.

smoothig sorbet

pink me up

coral crave

too cool

wat maybelline zegt over de baby lips dr rescue;
- binnen 1 minuut voelen je lippen zachter aan
- binnen 1 dag zien je lippen er gezonder uit
- binnen 1 week zijn je lippen hersteld

v.l.n.r; smoothig sorbet, pink me up, coral crave & too cool

de baby lips dr rescue kosten €3,99 per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij de kruidvat en de etos.

ik ben erg blij met de dr rescue baby lips, ze verkoelen de pijnlijke lippen direct en sommigen laten een subtiel kleurtje achter. ik hoop dat ik de twee andere varianten (berry soft & just peachy) ook nog kan bemachtigen.

 heb jij een dr rescue baby lips.?

11 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Oeh wat een mooie kleurtjes! Super schattig inderdaad. Ik vind de Smoothig Sorbet ook echt mooi qua kleur op de lippen, dat is ook nog eens een voordeel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze lijken mij wel heel fijn om te gebruiken, ik gebruik zeg maar de "normale" maar die helpen voor geen meter en doen vrij weinig x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er echt onwijs lief uit, met al die zachte kleurtjes...het klinkt ook prima, maar ik heb geen idee of ze dat ook zijn, heb er eentje en die zit nog steeds in de verpakking....( hihi,muts als ik ben met eerst spullen opmaken voordat....)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zien er goed uit!! Ik ga ze denk ik ook maar eens proberen! Leuke blog heb je :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke review! Deze collectie is echt mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb zelf Coral Crave en die vind ik wel erg fijn! De andere varianten wil ik ook nog wel graag gaan proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dit ziet er goed uit!
  Wat mooie dat ze zo verkoelend werken en ik vind de kleuren eigenlijk wel mooi. Onopvallend maar toch een subtiel kleurtje op je lippen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn deze mooi zeg! Ik ben gek op de Babylips, dus dit zal ook wel wat voor mij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze lijken mij echt heel fijn! Ik heb een paar weken geleden mijn eerste Babylips gekocht, maar niks uit deze collectie.

  BeantwoordenVerwijderen