donderdag 12 maart 2015

blogdate

♥ even een update, gewoon omdat het kan, ik jullie op de hoogte wil houden van het een & ander en omdat ik ontzettend enthousiast ben.! benieuwd waarover ik zo enthousiast ben.? lees dan gauw verder..

♥ minder online
het zal wat vaker voorkomen dat er af en toe een dag niets online staat. ik heb het (helaas) gewoon erg druk, ik ben ook weer regelmatig moe en ik geef nu danstraining dus daar gaat ook veel tijd in zitten, ik kan het daarom niet altijd opbrengen om elke dag iets online te hebben (ik doe mijn best, pinky promise.!)

♥ winactie
ik ben nog steeds volop beauty producten aan het verzamelen voor de winactie die komen gaat.! als de teller op 550 volgers staat komt 'ie denk ik online (als er dan genoeg beauty in de boxen zit.!!! 2 dozen dus dubbel zoveel kans)

♥ blogsale
binnenkort wil ik mijn kledingkast, schoenen en accessoires eens goed uitzoeken, wat er dan nog goed uitziet zet ik online in een blogsale voor een klein/leuk prijsje.

♥ gezondheid
ik drink veel meer water dan voorheen en probeer 2 liter per dag te halen, maar dit valt nog niet mee. ook moet ik hierdoor ontzettend vaak naar de wc, ugh..

♥ baby
11 februari heeft mijn nicht haar eerste kindje gekregen, gisteren zagen we de kleine dan eindelijk voor het eerst na een tijd in het ziekenhuis te hebben gelegen.

♥ beautygloss party 2015
& hier ben ik zo enthousiast over.! ik ga naar de beautygloss party dit jaar (zondag 03 mei), samen met vriendinnetje Esra. het was een vrij impulsieve/spontane aankoop, maar ik heb absoluut geen spijt. de dresscode is shine like a star, iemand ideeën voor wat ik aan kan trekken.?

wie gaat er zondag 03 mei nog meer naar de beautygloss party.!?

11 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Dat je soms minder online bent is begrijpelijk en helemaal niet erg :-) Leuk dat je naar de BG party gaat x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms lukt gewoon niet om dagelijks iets online te krijgen, ik denk dat iedereen dat wel begrijpt....spannend dat je naar de beautygloss party gaat, ik zou er ook opgewonden over zijn...wat je aan moet trekken, geen idee eigenlijk....( blush)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Begrijpelijk dat je wat minder online bent als je het druk hebt, je hebt wel leuke dingen in het vooruitzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sommige dingen zijn soms gewoon belangrijker! Wat leuk een blogsale, wil dat ook nog steeds doen! Ik ga zelf niet naar de beautygloss party maar tof dat je erheen gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker posten wanneer je tijd en zin hebt hoor! Zou me daar niet al druk over maken! Druk is druk! En wat leuk naar de beautygloss party! Je hebt vast nog wel wat stunnings in de kast om aan te trekken! ;-) en een poos in het ziekenhuis? Was niet ernstig hoop ik? ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de baby had wat dipjes in de ademhaling en hij moest eerst 48 uur dipjes vrij zijn voor hij naar huis mocht. ik zal mijn kast nog eens goed doorspitten ;) ♥ xx

   Verwijderen
 6. Ik probeer ook meer te drinken, vrij lastig inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gewoon rustig aan doen :) doe gewoon op je eigen tempo een nieuwe blog plaatsen !! :) Wat leuk dat je naar die beautygloss party gaat! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw ik zie net dat je inderdaad al bijna 550 volgers hebt, dat is zo cool ik ben echt blij voor je :)
  En wat leuk dat je die blogsale gaat organiseren, ik ben benieuwd!
  Ik zou ook wel naar de beautygloss party willen. Mascha is en blijft natuurlijk voor alle bloggers wel een voorbeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kan niet wachten, super veel zin in de beautygloss party!!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan niet wachten tot de beautygloss party, super veel zin in ! <3

  BeantwoordenVerwijderen