woensdag 4 maart 2015

essence lash princes - false lash effect mascara

♥ de false lash effect mascara van Essence is het nieuwe zusje van de Essence lash princess volume mascara. deze mascara is onlangs toegevoegd aan het nieuwe assortiment van Essence (3 meter schap). alleen al door de verpakking wilde ik hem graag hebben en uiteraard was ik ook gewoon erg nieuwsgierig naar het false lash effect van deze mascara.

1 laagje mascara
2 laagjes mascara

de verpakking ziet er erg leuk uit, het is een mooie, zwarte huls met mintgroene opdruk. op de dop zit een hartje en aan de achterkant een soort van korset van rubber (3d effect). je hoort de dop ook echt dicht klikken tijdens het dicht draaien.

de mascara bevat een recht borsteltje, iets waar ik even moeite mee had. ik ben namelijk het gebogen borsteltje van mijn clump defy mascara gewend, dus dit was even wennen. dit was voor mij dan ook geen groot succes, ik had liever een wat gebogen borsteltje gezien.

ik heb de mascara geprobeerd met zowel 1 als 2 lagen en ik denk niet dat de mascara iets voor mij is. ik houd van mascara die mijn wimpers er natuurlijk uit laat zien en niet klontert. deze mascara klontert niet, maar ik moet wel veel moeite doen om mijn wimpers te separeren. 1 laagje van deze mascara vind ik nog wel mooi, een 2e laagje mascara vind ik niet zo mooi staan bij mezelf.

» voordelen;
» €3,39
» leuke verpakking
» dop sluit goed
» klontert niet

» nadelen;
» veel moeite doen voor goede separatie
» recht borsteltje

13 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Het resultaat valt nog mee, maar wel jammer dat je veel moeite moet doen om je wimpers te separeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit hoor! Toch vind ik deze Essence mascara's niet zo fijn, ze lopen heel de tijd uit bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je er veel tijd in moet steken... De verpakking is wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de roze variant die vind ik heel fijn, deze vind ik een beetje tegenvallen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer dat het steeds zo lang duurt, maar het resultaat is niet heel verkeerd. De verpakking vind ik ook heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer dat die tegenvalt! Lijkt mij ook inderdaad niet fijn als je zoveel moeite moet doen om je wimpers te separeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer van die moeite.. Dat vind ik altijd zo vervelend, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er wel mooi uit hoor!
  Leuke blog, heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat jammer dat je het niet een heel fijne mascara vind, mij leek hij wel wat omdat hij echt heel intens van kleur is, Voor wat jij wilt is een laagje zo te zien echt voldoende, maar ik moet wel zeggen dan vind ik het resultaat er niet zo spectaculair uitzien..en ik weet dat ik mascaras heb gezien op je blog die een beter effect hebben op jouw wimpers...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tis niet echt een fijn kwastje vind ik, maar verder ziet het er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat jammer! de verpakking is wel heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen