dinsdag 24 maart 2015

fitspiration

 vandaag een healthy life inspiratiepost, omdat het weer mooier weer begint te worden, voor je het weet is het alweer zomer en moeten we ons weer in de bikini's hijsen.! zelf ben ik van plan om het wat strenger aan te pakken voor mezelf dan voorgaande jaren, maar hierover binnenkort meer.


11 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Oepsssss....ik sla deze beurt eventjes over vandaag.....( knipoog)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou willen dat ik het zo BOEM ineens kon haha, dat ik nooit meer zin had in iets lekkers. Ik lust helaas niet alles wat gezond is, zoals avocado. Maar ik denk dat ik ook niet te streng moet zijn, iets lekkers mag gerust. En zo vaak het lukt, eet ik gezond of kies ik bewust. Ik doe een maal per week zumba en sinds kort hoela hoepen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. uiteraard moet je niet té streng voor jezelf zijn en iets lekkers zou ik ook gewoon blijven nemen hoor ;) ik lust helaas ook niet alles. hoelahoepen doe ik ook, vind het erg leuk.
   hoe bevalt zumba.? ♥

   Verwijderen
 3. Hele leuke plaatjes! Een beetje lenig ben ik wel, maar met mijn voeten mijn hoofd aanraken gaat echt niet lukken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hier word ik wel erg blij van!
  Ik ben zelf niet heel goed in sport, maar probeer toch de zin te vinden om weer aan beweging te gaan doen> :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit had ik net even nodig! Ontzettend bedankt voor het delen van dit artikel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet echt weer naar de sportschool!! Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige lijfjes daar wil ik ook naar terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ga zo trainen dus zo'n fitspiration post is altijd welkom!

  BeantwoordenVerwijderen