vrijdag 20 maart 2015

how to; nepwimpers aanbrengen + tips

♥ er zijn ontzettend veel verschillende soorten, maten en kleuren nepwimpers te verkrijgen. dan heb ik het nog niet over het aanbrengen ervan gehad. vaak genoeg zat de nepwimper op mijn vinger vastgeplakt in plaats van waar hij moest zitten. inmiddels heb ik aardig wat geoefend en wat tips voor jullie. ik ben geen pro, maar met deze tips hoop ik jullie wat verder te helpen.!

» als eerste kijk ik hoe de nepwimpers vallen op mijn oog en knip ze zonodig bij aan de zijkanten (ik heb niet hele grote ogen, dus ik moet ze vrijwel altijd bijknippen). doe je dit niet, dan kan het zijn dat er vervelende scherpe randjes in ge ooghoeken gaan prikken.


» zelf krul ik van tevoren mijn wimpers met de wimperkruller en ik doe er geen mascara op. 


links; zonder lijm | rechts; met lijm
door de combinatie van de lijm op de zwarte nepwimpers krijg je een blauwe gloed. zodra ik dit zie weet ik dat er genoeg lijm op zit. je hebt echt niet veel nodig.
» sommige wimperlijmen hebben al een handig aanbrengstokje in de dop bevestigd zitten, sommige niet. degene die dit niet hebben kun je aanbrengen met een wattenstaafje. trek een dun lijntje op de wimperrand. geen dikke klodders, gewoon een subtiel randje.

» laat de lijm 30 - 60 seconden intrekken

» sommige nepwimpers kunnen op beiden ogen (zit gene verschil in lengte) en sommigen kunnen alleen op het linker- en de andere op het rechteroog (bijvoorbeeld doordat de wimpers aan de binnenkant dan korter zijn dan aan de buitenkant).
» pak de wimpers op met een pincet en duw hem op z'n plaats, breng hem zo dicht mogelijk bij je eigen wimperlijn aan. houd hem even op zijn plaats gedrukt en laat hem daarna nog even goed opdrogen. druk de nepwimpers vooral bij de uiteinden goed aan.
» nepwimpers vallen minder op als je een wing trekt, je ziet de aanhechting dan veel minder goed zitten.


» nepwimpers kun je met gemak vaker gebruiken. na gebruik trek je de nepwimpers voorzichtig van je ogen af, haal de restjes wimperlijm eraf met reinigingslotion (make-up remover) en een wattenstaafje. daarna netjes opbergen en ze zijn klaar voor een volgend gebruik.

heb jij nog goede tips.? & lijkt het jullie leuk om mijn nepwimpers stash te zien.?

Follow on Bloglovin

16 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een fijne en duidelijke how to! Erg mooie wimpers ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, staat je heel mooi! En hele fijne tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe wimpers! Staat je mooi. Op de een of andere manier draag ik nooit nepwimpers, terwijl het zo mooi lijkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat handig, je hebt mij het zo duidelijk laten zien dat ik het toch eens ga proberen ze aan te brengen...eerst moet ik dan dit wel een paar keer goed lezen en bekijken...moed verzamelen, voor ik het ga doen....en lees je dan ineens geen nieuwe blogs meer....haha ( dan weet je wat er aan de hand is..) dan zitten mijn vingers of oogleden aan elkaar geplakt....

  Natuurlijk overdrijf ik nu hierboven behoorlijk, ik vind het een goed duidelijk artikel en ga het toch eens proberen zelf te doen...Ik zou het leuk vinden je wimperstash eens te bekijken,volgens mij zijn het er best wel aardig wat....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb het in het begin ook heel vaak moeten proberen en het ging vaak mis hoor, gewoon elke keer opnieuw proberen. hoop niet dat je je ogen dichtplakt ;) maar je hebt geen liters lijm nodig om ze vast te krijgen. ben erg benieuwd naar je resultaat.! ♥ & ik zal binnenkort mijn nepwimpers stash eens in kaart brengen xx liefs

   Verwijderen
 5. Ik blijf het aanbrengen van valse wimpers ontzettend moeilijk vinden, maar wel handige tips ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mij lukt het voor geen meter haha, fijne review

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi uitgelegd zeg! Ikzelf heb het nog niet echt geprobeerd, maar ben dit in de toekomst zeker wel van plan! Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne tips! Ik ben niet zo handig met nepwimpers, omdat ik ze bijna nooit gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind nepwimpers oprecht heel moeilijk, bruikbaar artikel dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan het uiteindelijk wel maar doe het niet graag, ook al vind ik het soms erg mooi staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Handige tips! Zal het binnenkort ook maar weer eens proberen, vind het toch wel erg mooi nep wimpers.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Handige tips! Na een paar keer oefenen lukt het veel makkelijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een handige uitleg, en je hebt een behoorlijke stash haha (zowiezo een leuke blog!). Ik ben echt verschrikkelijk met nepwimpers, ik heb er denk ik gewoon geen geduld voor.

  BeantwoordenVerwijderen