donderdag 5 maart 2015

mijn favoriete handproducten

♥ met dit weer kunnen je handen wel een extraatje gebruiken, mijn handen kunnen het eigenlijk altijd wel gebruiken, aangezien mijn handen veel in contact komen met alcohol en zeep. ik gebruik dan ook elke dag een aantal keer handcréme om ze zacht en soepel te houden. als je regelmatig smeert, heb je natuurlijk ook een flinke voorraad aan handcréme. vandaag laat ik jullie mijn meest geliefde handcrémes zien.

deze van Dove kreeg ik afgelopen kerst van vriendlief en hij ruikt heerlijk.
de handcréme van opi is compact en er zit een lekker, zoet geurtje aan.
rozenolie (nagelriemolie) met echte rozenblaadjes voor het soepel houden van mijn nagelriemen. 
handcréme van Panier des Sens (www.o-lijf-care.com) met de geur van roosjes. ook een fijne, compacte handcréme en trekt lekker snel in.
handcréme van Sabon in de geur lavender/rose.
& nog een hand créme van Sabon in de geur lavender/apple. ik ben een groot fan van de producten van Sabon, nog niet bekend met de producten van Sabon.? ga dan zeker eens langs in een filiaal en laat je handen lekker scrubben, één keer proberen en je bent verkocht ;)

wat is jouw favoriete handcréme.?

12 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Leuk artikel! Ik zelf gebruik handcrème van nivea, bevalt me heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Dove-crème ziet er echt goed uit! En ruikt waarschijnlijk heel lekker :) Ik gebruik eigenlijk altijd eentje van Weleda!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd van handproducten, ik heb een handcreme van de bodyshop hij ruikt zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die creme van OPI lijkt mij erg lekker om te gebruiken :D Heb zelf 8 tubes hier in huis liggen van diverse merken, vraag mij af of ik ze allemaal ook echt op ga krijgen x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk artikel...mijn grote favoriet is niet meer te koop, dat was de handcreme ui LE van Essence, Cream & cookies...die rook zo jammie jammie...Op het moment egbruik een handcreme van Yves Rocher,ook erg lekker maar toch...Ik ruik liever cookies!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat is inderdaad balen als een limited edition product geweldig blijkt te zijn en je hebt geen back-up gekocht. dit heb ik met een bronzer, hoop dat hij nog lang niet op is xx

   Verwijderen
 6. Die van Dove bevalt mijn ook prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb een hamdcreme van huismerk etos. Ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie producten, die handcreme met roosjes ziet er zo leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super fijne producten gebruik je ben benieuwd naar de crème van OPI

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijne producten allemaal! Heb ook eens een crème van dove gehad.. vond ik ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen