donderdag 26 maart 2015

moisturizing lipgloss - action

 ik moet eerlijk bekennen dat ik niet heel vaak lipgloss draag, maar toen ik deze lipgloss tegen kwam bij de action werd ik toch wel erg nieuwsgierig. het plakt zo en op de een of andere manier blijft mijn haar er altijd in hangen (iel).

de lipgloss zitten per twee verpakt in een zwart doosje en er zijn verschillende varianten verkrijgbaar (ik weet niet hoeveel verschillende er zijn, ik heb bij het betreffende action filiaal 5 varianten gezien).

zonder flits, in daglicht
met flits
het pigment van de lipgloss is prima, de applicator is fijn in gebruik en mijn lippen voelen heerlijk verzorgd aan na gebruik. wat ik altijd erg vervelend vindt aan lipgloss is als ze extreem plakken, deze plakken heel minimaal, pluspunten dus.!

zorg er wel voor dat je je lippen van tevoren even scrubt, anders komt de nadruk op losse velletjes te liggen. de lipgloss houdt het helaas niet een hele dag uit op je lippen, tenzij je niets eet en/of drinkt.

door vamp red leek ik wat bleker en rose nude vond ik het minst mooi staan bij mezelf, dit is echt een nude lipgloss (zoals de naam al zegt) en hij benadrukte mijn velletjes het meest van alle vier de lipgloss. pink berry is een opvallend, vlot kleurtje en framboise is de enige met een shimmer, dit is dan ook meteen mijn favoriet van de vier.

ik denk dat de lipgloss (met name op foto) mooier uitkomt als je er een lipstick onder doet in een soortgelijke kleur (geldt voor vamp red, rose nude & pink berry). ze lijken op de foto's wat minder goed dekkend/doorschijnend, maar daar merk je in het echt niet zoveel van, dit komt door de flits van mijn camera.

een setje met twee lipgloss kost €0,79 dat is omgerekend zo'n €0,40 per lipgloss, wat absoluut geen geld is gezien de kwaliteit van de lipgloss.

ingrediënten;
polyisobutene, paraffinum liquidum, ethylhexyl palmitate, cera microcristallina, squalane, hydroxystearic acid en methylparaben.

 welke kleur vind jij het mooist.?

20 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Dit zijn inderdaad 4 cheap ass kleurtjes! Ze zijn nog mooi ook. Dat nude kleurtje zou ik niet kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kleurtjes. Ik wist niet dat ze zo goed zouden zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mini prijsjes zeg wow! Ik ben alleen geen lipgloss fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zelf ben ik geen lipgloss fan, maar af en toe probeer ik ze toch wel...deze klinken prettig en voor deze prijs kan je de plank haast niet misslaan...mijn voorkeur gaat uit naar...ja het zal je waarschijnlijk niet verbazen...Pink berry....xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ben ook geen groot fan van lipgloss, maar zo af en toe vind ik het wel leuk. het verbaast me inderdaad niet, maar ik denk dat pink berry jou ook het mooist zal staan ♥ xx

   Verwijderen
 5. Ik heb ze wel gezien bij Action, maar nog niet gekocht, ga het toch eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ze hebben best een goede pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleurtjes! Zelf ben ik niet zo'n fan van lipgloss.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, heel mooie kleuren! Alleen de nudekleur is niet zo mijn ding. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de nudekleuren staan mij helaas ook nooit zo goed en deze vind ik ook niet zo mooi xx

   Verwijderen
 9. Wat een mooie kleuren en dat voor dat geld. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw, ik wist wel dat ze bij de action veel verschillende soorten goedkope make-up verkopen, maar dan heb je toch altijd stiekem die vooroordelen dat de kwaliteit wel niet zo goed zal zijn, als je zou verwachten. Maar ondanks dat vind ik deze lipkleuren er toch goed uitzien. De namen van de kleuren zijn ook heel leuk. Natuurlijk niet de beste kwaliteit maar voor dat geld zou ik ze zeker meenemen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze ken ik eigenlijk nog helemaal niet, maar vind ze er allemaal wel goed en mooi eruit zien x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben meer een lipstickmeisje maar wat vervbazen deze glosjes mij. Leuke review meid! Als ik er weer eens ben neem ik zeker een kijkje! XoXo Olivia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, dat had ik niet verwacht. Bedankt voor je fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een mooie kleurtjes. Ik had verwacht dat de kleuren heel erg slecht waren maar wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die zien er wel goed uit vind ik en het is heel fijn dat ze niet plakken. Zo irritant is dat altijd. Pigment is ook mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen