woensdag 29 april 2015

Essence lash mania waterproof mascara

 langzaamaan gaan we richting de zomer en daar hoort natuurlijk ook waterproof mascara bij. tenminste, voor mij wel, want niets is zo vervelend als een middagje aan het strand relaxen en eruit zien als een panda. 

de verpakking is simpel en toch vind ik hem leuk. hij is zilver met blauwe letters en er lijken druppels op te zitten.

het borsteltje is vrij groot, met tussen de kammen in vrij veel ruimte en het borsteltje zelf is buigbaar. er zit voldoende mascara op het borsteltje.

de mascara separeert mijn wimpers goed, geeft ze een natuurlijke look en maakt ze zichtbaar langer. het borsteltje zelf was even wennen, omdat ik vrij kleine wimpers heb en het borsteltje vrij groot is, is het even kijken wat het beste werkt. desondanks vind ik het resultaat erg mooi.

uiteraard heb ik ook getest of de mascara wel echt waterproof is. een groot minpunt bij waterproof mascara's vind ik altijd dat, zodra de mascara nat is geworden alles aan elkaar gaat plakken en ik een groot spinnenpoot-effect overhoud.

deze mascara blijft netjes zoals je hem hebt opgedaan, de wimpers zijn nog gewoon gesepareerd en ik mis niet ineens de helft van mijn mascara. wel staan mijn wimpers niet meer zo mooi omhoog als daarvoor, maar verder hoor je mij niet klagen.!

de mascara is onder andere te koop bij kruidvat en trekpleister en kost €2,99


» dit vind je misschien ook leuk;

18 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Voor die prijs is het resultaat zeker oke! Goede review ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het resultaat valt zeker niet tegen voor zo´n budget proof mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne review.. Klinkt als een goede mascara voor dat prijsje!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem ook gekocht, voor de zomer, maar ik heb hem nog niet uitgebreid geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt niet verkeerd! Deze was mij ook opgevallen door zijn verpakking, maar ik gebruik toch het allerliefst mijn lash princess mascara x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed resultaat voor deze prijs!!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit klinkt wel erg interessant, tenslotte is het wel fijn als een product en mooi budget is en zijn werk ook nog doet....fijne review

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klikt best goed! Allen jammer als jij je wimpers nat maakt dat het zo gaat plakken tegen elkaar aan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt mij ook wel een goede mascara als ik zo je foto zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb de gewone versie er van, die vind ik ook wel prettig, maar niet speciaal. Voor die prijs een leuke mascara, maar echt veel doet hij niet bij mij helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me best fijn, maar ik heb helaas wel meer nodig ben ik bang.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat klinkt goed! Vooral het waterproof gedeelte, vind ik wel belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij klinkt inderdaad wel prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw! Hij ziet er inderdaad erg natuurlijk uit, houd ik van!

  BeantwoordenVerwijderen