zaterdag 25 april 2015

handcréme Sabon - lavender/apple

 deze handcréme van Sabon heb ik al een tijdje in gebruik, onlangs kwam ik de foto's tegen en besefte ik dat ik de handcréme nog niet online gezet had. zonde, want het is een ontzettend fijne handcréme.! benieuwd naar deze handcréme.? lees dan snel verder..

dit is mijn tweede handcréme van Sabon, inmiddels zijn de verpakkingen vernieuwd. voorheen waren de verpakkingen zilver. de uitstraling vind ik erg mooi, het doet mij denken aan een tube verf, persoonlijk houd ik hier wel van.

de handcréme bevat shea boter en aloë vera. verder bevat het géén parabenen en géén minerale olie. en wat misschien ook wel fijn is om te weten, is dat de producten van Sabon niet worden getest op dieren.

de hancréme bevat een schroefdop en een smalle opening, dit is prima, want op deze manier kun je de handcréme goed doseren.

de créme zelf is vrij dik, maar ik houd niet van handcréme die zo dun is dat 'ie meteen van je handen glijdt, de substantie hiervan is perfect. 

hij smeert fijn uit, je hebt niet veel nodig, hij trekt snel in en blijft niet vet op de handen. de handcréme is verkrijgbaar in verschillende geuren, ik heb hier de geur lavendel/appel. ik hou totaal niet van de geur van lavendel, maar in deze handcréme juist weer wel.!

de handcréme kost €12,95 en dat is 'ie zeker waard. je kunt de handcréme hier bestellen of langsgaan in een van de filialen  van de Sabon (dan moet je zeker even je handen laten scrubben.!)


» dit vind je misschien ook leuk;

13 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Deze moet ik echt eens proberen! Leuke post! :) X Minale
  http://minaleme.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lijkt me dit een fijne creme. Helaas is de Sabon winkel in mijn woonplaats een tijdje geleden failiet gegaan. Jammer maar als ik in een andere stad ben ga ik deze handcreme zeker even proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bij mij in de buurt is 'ie onlangs ook weg gegaan, helaas :(

   Verwijderen
 3. Van dit soort mooie verpakkingen maakt mijn hartje een klein sprongetje, geweldig mooi vind ik dat , net als de Sabon winkels dat zijn...het klinkt wel erg prettig deze handcreme....en dat ze niet testen op dieren vind ik altijd wel een heel groot pluspunt....mooie fotos heb je weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja de inrichting van de Sabon winkels vind ik ook helemaal geweldig.! ♥

   Verwijderen
 4. Wat een prachtige verpakking. Het lijkt me een fijne creme!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind zulke tubetjes altijd onwijs leuk! Zelf ken ik het merk niet maar hij ziet er fijn uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me hele fijne handcreme! Ik ben zo ongeveer verslaafd aan handcreme haha. Deze tube ziet er ook leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne handcreme! De geur lavendel vind ik erg lekker! :) Mooi dat het ook niet vettig is. Het moet wel goed in de huid trekken!

  BeantwoordenVerwijderen