zondag 19 april 2015

lipstick baby gaga

 een tijdje geleden zocht ik op de website Born Pretty Store bovenstaande lipstick uit; baby gaga. in eerste instantie dacht ik dat er stond Lady Gaga. als groot Lady Gaga fan werd ik nieuwsgierig naar de lipstick door de naam alleen al. vandaag review ik baby gaga voor jullie.!

de lipstick is op het eerste oog een subtiele, roze-koraalkleurige lipstick. de lipstick heeft geen naam, alleen een nummer. 

ik vind de huls van de lipstick erg chique aandoen. de huls zelf is rosé goud gekleurd en de dop is intens zwart met gouden opdruk.

de lipstick is erg romig en brengt soepel & fijn aan op de lippen. op de lippen valt de kleur wat feller uit dan ik in eerste instantie had verwacht, maar ik vind het een erg mooie kleur. een wat fel roze-koraalkleurige lipstick die mooi glanst. 

het voelt fijn aan op de lippen, zonder deze uit te drogen.

de lipstick belooft longlasting te zijn, na wat drinken zit er wel wat lipstick op mijn glas, maar het zit ook nog steeds perfect op mijn lippen. na zo'n 4 uur (inclusief eten en drinken) zit de lipstick er eigenlijk nog prima op, hij glanst nog mooi en is nog steeds intens van kleur.

je kunt de lipstick helemaal indraaien, dit is erg fijn, want op deze manier is de kans op het kapot stoten van je lipstick terwijl je de dop erop wilt doen een stuk kleiner. 

na 1x swatchen op mijn hand

je vind de lipstick hier terug en hij kost €5,97
in totaal zijn er 6 verschillende kleuren verkrijgbaar, zelf heb ik nummer 04 hierboven aan jullie laten zien.

gebruik mijn unieke code JOUH10 om 10% korting op je bestelling te krijgen bij Born Pretty Store.

deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. lees mijn disclaimer.


» dit vind je misschien ook leuk;

14 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wauw, heftig kleurtje! Ik krijg er helemaal terras gevoelens van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw wat een gave kleur zeg! Super mooi en zomers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur, geweldig, echt zo zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooh dit is een gave kleur zeg, heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gaaf kleurtje is dit zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave kleur, heerlijk opvallend :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettende mooie foto van deze lipstick zeg! Ik vind de kleur wel heel gaaf voor de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze kleur is echt súper mooi! OMG!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een zomerse kleur! Staat je supergoed :D

  BeantwoordenVerwijderen