woensdag 1 april 2015

opgemaakt

 we beginnen weer aan een nieuwe maand en dat betekent dat het tijd is voor een opgemaakt artikel. eerst deed ik dit wanneer ik aardig wat verzameld had, maar het lijkt me handiger om dit aan het eind van elke maand te doen. zo krijg ik een beter overzicht van wat ik 'verbruik'. 

 het heeft even geduurd, maar ik heb een lipgloss opgemaakt en wel de glam shine van l'oreal paris in de kleur #06 crystal sand. deze is vrij neutraal van kleur en bevat een hoop glitters & glans.
 ook heb ik een lipbalm van nivea opgemaakt, niet gek met dit weer. 

 ik heb geloof ik nog nooit zo snel een douchegel opgehad, maar pink passion van fa rook heerlijk zoet en ik heb hem dan ook dagelijks gebruikt. deze heb ik inmiddels ook al opnieuw aangeschaft.
 er is ook een shampoo van andrélon opgegaan voor het haar.
 de douchegel first ginger van cien (huismerk lidl) heeft een hele tijd op het schapje in de badkamer gestaan, de geur viel me tegen en er leek geen einde te komen aan de fles. deze zou ik niet opnieuw kopen, omdat de geur niet mijn ding is.

 een zakje wattenschijfjes gaat er elke maand wel doorheen, maar schijnbaar heb ik er de afgelopen tijd meer gebruikt, want ik heb nu twee zakjes opgemaakt. wie mij al wat langer volgt weet dat ik altijd deze wattenschijfjes gebruik (pluist niet, zacht en stevig).

 er is een tube tandpasta van zendium opgegaan, deze tandpasta bevat enzymen waardoor er een kleinere kans is op aften. aangezien ik een stuk minder last heb van aften sinds ik deze tandpasta gebruik, komt er voorlopig geen andere voor in de plaats.
 ik heb een scheermesblokje van wilkinson opgemaakt (bij de zeeman kun je deze blokjes voor de helft van het geld scoren, ten opzichte van de kruidvat, etos, etc.)
 en als laatste een pak toetendoekjes van de jumbo, ik vind het fijn om een pak vochtige doekjes in mijn tas te hebben (you never know). deze roken erg zoet, maar deden prima hun werk. 

 wat gaat er bij jou wel elke maand doorheen.?

14 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik sta er altijd van te kijken hoeveel mensen opmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik sta er zelf ook soms van te kijken ;)

   Verwijderen
 2. je hebt lekker veel opgemaakt, Inderdaad ik heb dat soms ook wel dat er geen eind aan de inhoud van een bepaald product lijkt te komen, ....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah dat pakje vochtige doekjes van de jumbo is cute. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha 'toetendoekjes'. En wow, je maakt best veel producten op! Wel heel leuk om te zien hoor! ;

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer van die douchegel van lidl, de fles ziet er nochtans echt super leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wattt een lippenbalm opgemaakt!? Dat is me nog nooit gelukt hihi
  Goeie tip van de scheermesblokjes! Ik vind ze namelijk veel te duur, maar wel heel erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke post! X Minale
  http://minaleme.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hmm leuke producten heb je opgemaakt meid en alvast een goed weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 9. een lipgloss maak ik ook bijna nooit op, raar. lippenbalsems dan weer best vaak :d

  BeantwoordenVerwijderen