woensdag 13 mei 2015

event; schoen6daagse

 dat ik schoenverslaafd ben was misschien al wel duidelijk, mijn kast puilt uit en eigenlijk is er geen plek meer voor nog een paar. door Intreza werd ik uitgenodigd om een van de schoen6daagse events bij te wonen en dat deed ik met plezier.!

ik ben naar het event in Eindhoven geweest en het zou beginnen om 13:00 uur. eenmaal aangekomen (denk dat het 13:10 was), parkeren was een drama, was het al ontzettend druk bij het schoen6daagse event en er waren ook al heel veel schoenen weg.

ze hadden op het stationsplein een groot vierkant zeil gelegd, met daaromheen 'hekken' en daarbinnen in een heleboel schoenen.! iedereen kon meedoen; jong, oud, man, vrouw en zelfs als je maat 45 had. ook hadden ze -heel handig- alles op maat gesorteerd.

de bedoeling was dat je met twee dobbelstenen 6 moest gooien, dus of in één keer het getal 6 gooien of bijvoorbeeld met de ene dobbelsteen 4 en de andere 2. 

het schoen6daagse event is een jaarlijks event wat 6 dagen lang wordt gehouden, dit jaar was het van 04 t/m 10 mei. je krijgt dan 50% korting op elk 2e artikel bij een van de merken die bij Intreza zijn aangesloten, zoals Steve Madden, Invito, Vans, Hub Footwear & meer.

vriendlief was mee en ook hij wilde een gokje wagen, hij gooide met de ene dobbelsteen 4 en met de andere.. hij rolde eerst op 2, toen naar 5 en uiteindelijk op 6.! vriendlief blij, want zo kon hij een mooi paar schoenen uitzoeken.

zelf had ik minder geluk, want ik dobbelde twee keer 4, maar omdat ik door Intreza was uitgenodigd mocht ik toch een paar schoenen uitzoeken, superlief.!

& ik kwam Helen nog tegen van Beautyill, ze was zo aardig om met mij op de foto te gaan en het is een superleuke & spontane meid. ook had ze haar hondje Hope bij zich, kon ik daar ook meteen even mee spelen ;)

 ben jij bij het schoen6daagse event geweest, heb je meegedaan of met deze actie een mooi paar gescoord.?

deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. lees mijn disclaimer.

7 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een super leuk verslagje! Fijn dat je ook een paar schoenen mocht uitzoeken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk event! Lief dat je toch een paar schoenen mocht uitzoeken. Leuk dat je Helen tegenkwam!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vond het erg leuk om medebloggers tegen te komen ;)

   Verwijderen
 3. Dit lijkt mij een heel leuk event! Fijn dat je een paar schoenen mocht uitzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik heb zelf zeker een paar gescoord met de actie. Mijn broertje wist me over te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wat leuk dat je bent geweest.! maar goed dat je naar je broertje hebt geluisterd ;)

   Verwijderen