donderdag 14 mei 2015

makeup revolution awesome oogschaduw collectie

 de kruidvat heeft regelmatig geweldige acties en daar was dit er één van. ze verkochten oogschaduw paletten van makeup revolution met 100 kleuren voor een leuk prijsje.! ik had nog niets van makeup revolution, maar door vele positieve reviews die ik al voorbij heb zien komen op blogs, nam ik hem mee. vandaag heb ik voor jullie de foto's van het palette, swatches en uiteraard een ooglook.

het oogschaduw palette zit in een kartonnen doosje met doorzichtige voorkant, zo kun je meteen zien waar je mee te maken hebt. op de achterkant staat nog wat informatie over het palette, de ingrediënten en houdbaarheid.

het oogschaduw palette zelf is van stevig plastic gemaakt en heeft een doorzichtige deksel, zo kun je meteen zien om welke kleuren het gaat. het palette sluit stevig en is (vind ik) soms best lastig te openen. gelukkig heb ik vriendlief vaak in de buurt, dus die kan dan mooi helpen met het openen.

het is niet een heel compact oogschaduw palette, maar je hebt wel meteen een hoop kleuren in één doos waar je wel even mee vooruit kunt.

het oogschaduw palette is een combinatie van matte en shimmer oogschaduws. er zitten 100 prachtige en diverse kleuren in het palette, hiermee kun je een hoop kanten op. het palette is zowel geschikt voor een subtiele, dagelijkse look als voor een heftige avondlook of smokey eyes.

in het deksel zit een spiegeltje en twee dubbelzijdige oogschaduw applicators. ze zijn vrij klein van formaat en zoals ik al vaker heb gezegd, pak ik liever mijn 'eigen' applicators.


ik heb random een aantal kleuren geswatched, omdat het anders wel een hele lange post zou worden als ik 100 kleuren zou gaan swatchen. 

zowel de shimmer als de matte oogschaduws zijn ontzettend goed gepigmenteerd, een enkeling heeft wat last van fall-out, maar dat neem ik voor lief.!

ik vind de kleuren echt prachtig en ondanks dat ik nooit zo'n fan ben van matte kleuren (omdat deze meestal niet goed gepigmenteerd zijn), moet ik zeggen dat ik deze wel mooi & goed gepigmenteerd vind.

ik scoorde dit oogschaduw palette bij de kruidvat voor €9,99, ik weet niet of ze hem nog steeds verkopen, omdat de aanbieding van vorige week was, maar je kunt hem ook hier bestellen.

ooglook
hierboven een simpele, maar draagbare ooglook die ik creëerde met 3 kleuren uit het oogschaduw palette van makeup revolution. 

daarnaast gebruikte ik nog het jumbo eyepencil van nyx in de kleur milk op mijn waterlijn, een liquid eyeliner van e.l.f. om een wing te maken en max factor clump defy mascara op mijn wimpers. 

 wat vind jij van dit palette.?

15 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wauw wat een geweldige pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi en uitgebreid palet! Kan je lekker veel kanten mee op :D. En je look is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ahw, dankjewel ♥ het is inderdaad een lekker veelzijdig palette.! xx liefs

   Verwijderen
 3. je look is mooi! zo shimmery <3 ik vind het palette er ook echt heel mooi uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super gepigmenteerd en geschikt voor heel veel soorten looks!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeeh, wat een groot, mooi palette! Ik zou ook iets meer felle kleurtjes in ooglooken terug moeten laten knallen, ik draag alleen maar nude terwijl ik zo'n zwak heb voor vrolijke kleurtjes in ooglooks!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig! Jammer dat die zo lastig open gaat, dan lukt dat nooit met 1 hand haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh my god, perfect! Dit is echt pure perfectie! Goedkope palette, uitmuntende pigmentatie en dan zo'n fantastische ooglook op het einde. Amazing, echt amazing! Ik had er al veel over gehoord, maar die ooglook erbij topt het weer helemaal af! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tjonge wat een geweldig mooie kleuren zitten er in het palette...ik houd nu eenmaal wel van zulke felle kleuren....Hier in Utrecht hadden ze het palette nog wel in een van de filialen....Ik moet er toch nog maar eens goed over nadenken of ik hem toe vallig ook niet toch wil hebben, het ziet er er echt onwijs goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen